تبریز؛ قطب صنعت و شیرینی و شکلات کشور

بازدید هیات وزارت عتف از تعدادی مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۹ کد : ۴۶۷۲۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
در راستای برداشتن گام های بین المللی شدن دانشگاه و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی؛ هیاتی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تعدادی مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی روز سه شنبه مورخ ۲۳ مهر ۹۸ بازدید به عمل آوردند.
بازدید هیات وزارت عتف از تعدادی مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

در این بازدید که دکتر احمدزاده، معاون اداره کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت عتف؛ دکتر دلاور، مدیر کل امور بین الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ مهندس اعلایی،رئیس اداره امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی وزارت عتف؛ حضور داشتند از امکانات و پتانسیل های  مراکز آموزشی ماشین سازی، ایدم و شیرین عسل بازدید کردند.

بازدید از محیط های کارگاهی، آزمایشگاه ها، لابراتوارها، محیط کارورزی، محل ها و فضاهای آموزشی، خط تولید و .... بازدید نموده و از نزدیک مراکز را از جهت بین المللی شدن و پذیرش دانشجو بررسی نمودند.

شایان ذکر می باشد استان آذربایجان شرقی به دلیل وجود کارخانجات صنعتی و صنایع غذایی به عنوان قطب صنعت کشور و قطب شیرین و شکلات کشور می باشد.