نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی امید دهی به جوانان می باشد

به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه دیدار نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۶۶۹۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به مناسبت فرارسیدن ۱۸ مهر ماه، ۲۷ اُمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه روسای مراکز آموزشی و کارکنان واحد استانی با حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، دیدار کردند.

این جلسه به مناسبت با هدف گرامیداشت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و تبیین و تشریح اهداف این دانشگاه صبح روز دوشنبه مورخ 22/07/98 در بیت امام جمعه محترم تبریز برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه، به معرفی اجمالی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی پرداخته و گفت: هدف این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی می باشد.

وی بیان کرد: در طول عمر 27 ساله این دانشگاه و سکانداری افراد مختلف، گاهی این دانشگاه را از اهداف عالی خود دور کرده است ولی بحمدالله از  سال گذشته، نظارت مستمر کیفی و کمی مراکز آموزشی، سرلوحه اقدامات دانشگاه بوده است به طوری که بیشتر اقدامات انجام شده واحد استانی در این مقوله بوده و کیفی گرایی و برگزاری مهارتی دوره ها از اولویت های اساسی این دانشگاه در حال حاظر می باشد.

قالیچی در ادامه به برخی از فعالیت­های انجام شده در واحد استانی پرداخته و افزود: فعالیت­های چشمگیری در حوزه فرهنگی، پژوهشی، ورزشی، در طول یکسال گذشته انجام شده است؛ از آن جمله می توان به موفقیت های کسب شده در سطح استانی و کشوری اشاره کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ضمن اشاره به اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه پرداخته و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه هایی است که در بطن صنعت و همجوار کارخانجات می باشد و حتی در رشته های مدیریت و خدمات اجتماعی تنها دانشگاهی است که علم و عمل کنار هم می باشد.

قالیچی هم چنین با بیان فرمایشات و جملاتی از مقام معظم رهبری به موضوع پیاده روی اربعین اشاره کرده و گفت: این پیاده روی موجب نشان دادن مجد و عظمت اسلام در کل دنیا شده و ابهت و عظمت این پیاده روی مشت محکمی بر یاوه گویی های دشمنان اسلام شده است.

وی هم چنین اشاره ای به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی کرده و به فعالیت هایی که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در این زمینه انجام شده پرداخت و گفت: در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب کارگاه ها و جلسات تخصصی برای مدرسان، دانشجویان و روسای مراکز آموزشی برگزار شده است.

قالیچی گفت: امید دهی یکی از اصلی ترین موارد بیانیه گام دوم انقلاب می باشد که در این راستا این دانشگاه تمامی تلاش خود را جهت تحقق شعار سال و هم چنین اشتغال و کارآفرینی جوانان به کار گرفته است. هم چنین دانشگاه آمادگی خود را جهت تاسیس و راه اندازی دفتر ارتباط امام جمعه با دانشگاهیان اعلام می دارد.

در ادامه جلسه حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم،  نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز، ضمن تبریک سالرز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اینجانب از آنجایی که در دوره مسئولیت خودم در ارتش، مرکز آموزش علمی کاربردی داشتیم با این دانشگاه آشنایی داشته و از نزدیک با این مجموعه همکاری داشتم.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی خدمات بسیار ارزشمندی در تربیت نیروهای متخصص انجام داده است و این دانشگاه با استفاده از پتانسیل های خود می تواند در تحقق شعار سال و اشتغال و کارآفرینی جوانان گام های بسیاری بردارد.

امام جمعه تبریز هم چنین به انتخابات پیش رو اشاره کرده و بیان کرد: وظیفه دانشگاه ها این است که در امر بصیرت افزایی دانشجویان اقدامات موثری انجام دهند و دانشگاه باید در آگاهی بخشی به امور سیاسی در صدر باشد ولی سیاسی بازی نکند بلکه به اصل انتخابات بپردازد ولی به موضوع مصادیق و جریان ها نپردازد.

وی گفت: محیط دانشگاه ها باید سیاسی باشد ولی دانشگاه جای سیاسی کاری نیست؛ چرا که دانشجو باید آگاه به مسایل روز سیاسی باشد ولی نباید بخاطر سیاسی کاری از تحصیل علم و دانش عقب بیافتد. وی تاکید کرد که دانشگاه ها باید به مسایل فرهنگی بیش از پیش توجه کند و در انتقال مفاهیم و ارزش های انقلابی به جوانان امروزی و نوجوانان لحظه ای درنگ نکند.

حاج آقای آل هاشم در ادامه سخنان خود به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرده و گفت: دغدغه اصلی حضرت آقا نیز از چندین سال قبل مساله فرهنگی و توجه به ناهنجاری های فرهنگی بوده است؛ که این دغدغه هر بار با یک عنوانی از سوی امام خامنه ای ذکر شده است و حضرت آقا به کرات و به دفعات به مساله فرهنگی و ول انگاری آن در جامعه اشاره کرده است؛ گاهی با عنوان تهاجم فرهنگی، یکبار با عنوان شبیخون فرهنگی، در جایی با عنوان جنگ نرم، ناتوی فرهنگی نفوذ و ...  که این امر نشان از حساسیت موضوع فرهنگ در جامعه می باشد که بر دانشگاهیان وظیفه است در کارهای خود این امر را جدی بگیرند.

حاج آقای آل هاشم هم چنین به اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت و اقتصاد اشاره کرده و گفت: رمز پیروزی و خودکفایی در این است که دانشگاه با اقتصاد و صنعت رابطه تنگاتنگ داشته باشند و در راستای حل مشکلات آن ها گام های اساسی بردارند.