ششمین گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۷ کد : ۴۶۶۶۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
ششمین گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس داشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ روسای مراکز آموزشی و تعدادی از همکاران واحد استانی صبح روز شنبه مورخ ۲۰ مهر ۹۸ در سالن جلسات شهید محسن حججی برگزار گردید.
ششمین گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی

دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی در ابتدای مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، کیفی گرایی و توجه به مهارت آموزی را از اولویت های اساسی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد.

وی هم چنین با اشاره به 18 مهر، 27 اُمین سالروز تاسییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در سال های اخیر و با تلاش های مدیریت جدید دانشگاه فعالیت ها و اقدامات بسیار خوبی در حیطه مهارت آموزشی انجام شده است.

قالیچی هم چنین اشاره ای به موضوع سطح بندی مراکز کرده و بیان کرد: با پتانسیل ها و امکاناتی که از مراکز آموزشی سراغ داریم انتظار داریم مراکز در تکمیل اطلاعات سطح بندی نهایت دقت و جدیت را داشته باشند.

دکتر یوزباشی در ادامه جلسه به تبیین اهداف جلسه پرداخت و موضوعات و دستور نشست را بیان کرد.

در ادامه جلسه روسای مراکز آموزشی در خصوص فعالیت های انجام شده در راستای آموزش های مهارتی کاربردی؛ پژوهشی و برنامه های آغاز سال تحصیلی گزارش هایی دادند.

در ادامه دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی؛ در خصوص موضوعات پژوهشی و آموزشی؛ حجت الاسلام علی زاده، مسئول نهاد رهبری واحد استانی؛ در خصوص ساماندهی مدرسان گروه معارف؛ مهندس قلیزاده، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی؛ در خصوص مناظرات دانشجویی و موضوعات فرهنگی و تربیت بدنی و مهندس نوبری، رئیس اداره برنامه ریزی درسی؛ در خصوص موضوعات مربوط به حوزه مدرسان به ارائه گزارش های کاری خود پرداختند.