پیام تبریک آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۴۶۲۶۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر فرزان قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ۹۹-۹۸ پیامی صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل می باشد:
پیام تبریک آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸

پیام تبریک آغاز سال تحصیلی 99-98

تَعَلَّمُوا العِلْمَ، فَإنَّ تَعَلُّمَهُ حَسَنَهٌ وَطَلَبَهُ عِبادَهٌ. (امام علی)

دانش بیاموزید؛ زیرا که فراگیری آن عملی نیکو و طلب آن عبادت است.

نون والقلم و ما یسطرون؛ قسم به قلم و آنچه می ­نویسد... سپاس و ستایشِ بیکران، شایسته­ی خداوندی است که انسان را به زینت علم و دانش بیاراست؛ آن خداوند سبحانی که با "عَلَّمَهُ الْبَیَانَ" و "عَلَّمَ آدَمَ الْأَسْماءَ کُلَّها" و به واسطه قدرت تفکر و تعلم انسان را به تمامی موجودات برتری داد و او را اشرف مخلوقات نامید.

مهرماه، بهار علم و دانش، از راه رسید و با شروع این ماه، فضای دانشگاه ­ها، موسسات آموزش عالی، مدارس و... شور و شوقی دوباره پیدا کرد؛ مهر ماه، آغازی برای تلاش و کوششی دوباره در ساختار آموزشی و پژوهشی کشور است؛ مهر ماه شروع حرکتی مضاعف در جهت کسب علم و دانش برای رسیدن به فناوری­ های پیشرفته و نو می­ باشد.

اینجانب آغاز سال­تحصیلی را به دانشجویان -به ویژه دانشجویان ورودی جدید- مدرسان، روسای مراکز آموزشی و کارکنان تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال برای تمامی عزیزان آرزوی موفقیت و شادکامی مینمایم.

ضمن تجدید میثاق با آرمان­های امام راحل و انقلاب اسلامی، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس بر روح پر فتوح شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای دانشجو، به ویژه شهدای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­ شرقی، سلام و درود فرستاده و برای آن­ها آرزوی علو درجات را می ­نمایم.

فرصت را مغتنم شمرده از مجموعه فعالان حوزه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­ شرقی به ویژه مدرسان محترم تقاضا دارم با آموزش های مهارتی خود دانشجویانی متعهد و متخصص تربیت نموده و کارآفرینان و ثروت آفرینانِ متخصصی تحویل جامعه دهند و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال کشور بکار گیرند.

با احترام

دکتر فرزان قالیچی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان ­شرقی

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل