گزارش اردوی طرح انقلاب

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۸ کد : ۴۴۵۶۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی - سیاسی دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه ۳ برگزار شد.
گزارش اردوی طرح انقلاب

به گزارش دفتر نهاد رهبری واحد استانی آذربایجان شرقی، دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان (دختر) فعال فرهنگی - سیاسی دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه 3 (استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل) از 14 لغایت 17 تیر 98 در شهر مقدس قم برگزار گردید.

حجت الاسلام علی زاده با اعلام این خبر افزود: این دوره همزمان با دهه کرامت و در قالب اردوی معرفتی خط انقلاب با رویکرد آموزش های فکری در مجتمع یاوران المهدی به همراه کارگاه های آموزشی و برنامه های متنوع فرهنگی انجام شد.

وی گفت: علاوه بر اثرات معنوی همجواری و زیارت بارگاه ملکوتی فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران، جمعی از دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی سیاسی دور هم گرد آمدند تا ضمن آشنایی با همدیگر و استفاده از حضور اساتید برجسته فکری کشوری، برای کارهای مشترکی که در سال آینده تحصیلی می توانند داشته باشند برنامه ریزی کنند و در مورد مسایل مهم آموزشی و فرهنگی همفکری کنند.

حجت الاسلام علی زاده با اشاره به اهداف مهم این دوره نیز یادآور شد: تقویت فضایل اخلاقی، ایمان، روحیه ، ایثار و عدالت خواهی در بین دانشجویان، نخبه پروری از طریق افزایش آگاهی های سیاسی و جریان شناسی و تعمیق روحیه دشمن شناسی و شناخت ترفندهای دشمن و... از مهم ترین اهداف این دوره می باشد