مراسم اختتامیه طرح مهتدون با محوریت قرآن در سیره امام خمینی

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۴۰۹۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم اختتامیه طرح قرآنی مهتدون به مناسبت گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی با محوریت قرآن در سیره امام خمینی (س) روز یکشنبه مورخ ۱۲ خرداد ۹۸ برگزار گردید.
مراسم اختتامیه طرح مهتدون با محوریت قرآن در سیره امام خمینی

این مراسم به همت واحد استانی آذربایجان شرقی با حضور روسای مراکز آموزشی، فعالان قرآنی مراکز آموزشی استان در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تبریز برگزار گردید.

از برنامه های این مراسم می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

خیر مقدم گویی دکتر قالیچی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و سخنرانی وی در خصوص اندیشه های امام خمینی؛ اجرای تواشیح توسط گروه رضوان؛ سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیزاده، رئیس دانشکده معارف دانشگاه تبریز، در خصوص قرآن در سیره امام؛ جز خوانی قرآن توسط قاریان برتر استانی آقایان کرامت و حسن زاده؛ شعر خوانی در منقبت امام خمینی توسط آقای رستم زاده، اجرای زنده اذان توسط موذن برتر استانی، آقای تعاونی و کلیپ هایی با موضوعات رحلت امام و اجرای طرح مهتدون در مراکز آموزشی .

هم چنین در این مراسم آقای فوری به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی شد.

شایان ذکر می باشد افطاری دانشجویی و صرف افطاری توسط مهمانان  پایان این مراسم بود.

( ۱ )