هنر روابط عمومی؛ دیدن نادیده ها و شنیده ناشنیده هاست...

برگزاری کارگاه اصول و شیوه های تدوین یک برنامه کاربردی برای روابط عمومی

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۳۸۵۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
برگزاری کارگاه اصول و شیوه های تدوین یک برنامه کاربردی برای روابط عمومی

به مناسبت فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی؛ با همکاری سازمان برنامه ریزی و شورای روابط عمومی استان کارگاه "اصول و شیوه های تدوین یک برنامه کاربردی برای روابط عمومی" با حضور مسئولان روابط عمومی مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، مسئولان روابط عمومی سازمان ها و اصحاب رسانه برگزار گردید.

این کارگاه با مدرسی دکتر شکری خانقاه، از استادان  برجسته حوزه روابط عمومی و صاحب تالیفات متعدد در این حوزه؛ روز پنج شنبه مورخ 26 اردیبهشت در تالار اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان  برگزار شد.

در این کارگاه استاد شکری به بیان برخی از موضوعات مهم و اساسی در روابط عمومی پرداخت و گفت: هنر روابط عمومی؛ دیدن نادیده ها و شنیده ناشنیده هاست... و برای اینکه یک مدیر روابط عمومی بتواند در کار خود موفق باشد باید بتواند انسان ها را هک کند؛ یعنی رمز گشایی انسان ها اگر رخ دهد مسئول روابط عمومی آن گاه مفید خواهد بود.

عوامل مختل کننده روابط عمومی و یا قاتلان روابط عمومی، عوامل شتاب دهنده روابط عمومی، هنر شیفته کردن، هنر مدیران روابط عمومی و شیوه های تدوین یک برنامه کاربردی برای روابط عمومی از جمله موضوعات ارائه شده در این کارگاه چهار ساعته بود.