دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس گروه معارف دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۸ کد : ۴۳۶۶۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس گروه معارف برای اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ شد. معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دستورالعمل در خصوص نیازسنجی مدرسان دروس گروه معارف، با برنامه­ ریزی و ظرفیت­ های در نظر گرفته شده برای هر استان در هر عنوان درس به تفکیک مراکز آموزشی ارسال شده است.

ظرفیت های فراخوان مراکز آموزشی استان طبق فایل ذیل می باشد:

/file/download/news/1557125570-.pdf

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل