برگزاری همایش معرفتی مهدویت با محور امید آفرینی

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۰:۱۵ کد : ۴۳۶۱۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
همایش معرفتی مهدویت با محور امید آفرینی روز شنبه مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه با همکاری مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی، با حضور مسئولان واحد استانی، تعدادی از روسای مراکز آموزشی و جمعی از دانشجویان مراکز آموزشی استان در سالن اجتماعات مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.
برگزاری همایش معرفتی مهدویت با محور امید آفرینی

این همایش اولین همایش از سلسه همایش ها و برنامه های فرهنگی واحد استانی می باشد که توسط شورای فرهنگی استان تصویب شده و قرار است با موضوعات تخصصی در مراکز منتخب استان برگزار گردد.

اجرای  تواشیح توسط گروه بشری؛ سخنرانی با موضوع مهدویت توسط حجت الاسلام قربانی، معاون آموزشی حوزه های علمیه استان؛ شعرخوانی توسط رستم زاده از برنامه های این همایش بود.

هم چنین در پایان مراسم مسابقه ای با موضوع مهدویت برگزار گردید که به قید قرعه به 4 نفر از دانشجویان با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.