نشست مسئولان حراستی

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۱۹۸۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نقش مسئولین حراست مراکز آموزشی در روند بهبودکیفیت آموزشی بسیار موثر می باشد
نشست مسئولان حراستی

این نشست با حضور رئیس دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی؛   دکتر سیدعبداللهی،  مدیرکل حراست کل استان؛  حاج آقا علی زاده، مسئول نهاد رهبری واحد استان، دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی؛ تقی زاده،  رئیس اداره حراست واحد استان و مسئولان حراست مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد.

در ابتدا علی زاده در خصوص موضوع سپهر حرکتی تمدنی اسلام به ارائه مطالبی پرداخته و گفت: تمام تلاش دشمن این است که سپهر حرکت تمدنی ما را در حد یک فرهنگ تنزل دهد ولی اسلام بلند آوازه شده و موجب شکسته شدن سیطره مکاتب مادی غرب در فضای ذهنی جامعه بشری گردید که این ناشی از آثار پربرکت خون شهدای انقلاب و اسلام است.

در ادامه، قالیچی به تأثیرگذاری عمیق حراست و نقش اساسی آن در راهبری و پیشبرد مأموریتهای دانشگاه پرداخته و نقش مسئولین حراست مراکز آموزشی را در روند بهبودکیفیت آموزشی بسیار موثر دانست.

در ادامه این نشست سید عبداللهی ادامه با اشاره به چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به تبیین مراحل پنج گانه نهضت کارآمدی، فرصت ها و چالش ها و دستاوردهای نظام پرداخته و در پایان به شرح برخی از مهم ترین وظایف مسئولان حراست پرداخت.

در ادامه تقی زاده،  رئیس اداره حراست واحد استان، ضمن تشکر از زحمات تک تک مسئولین حراست مراکز آموزشی، گزارش مختصری از مراکز آموزشی ارائه و به مسائل جاری و بحث های حراستی و یادآوری بخشنامه های ارسالی اشاره نمود.

جلسه با پرسش حاضران در مورد مسائل آموزشی و پاسخ یوزباشی، معاون واحد استانی  پایان یافت.

( ۱ )