برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه بانوان شاغل در مراکز آموزش علمی کاربردی

۱۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۶ کد : ۴۱۹۳۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
امور بانوان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار کرد : ۱- کارگاه آموزشی " تعادل بین محیط کار و خانواده زنان شاغل " ۲- " اخلاق حرفه ای زنان شاغل در محیط های دانشگاهی"
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه بانوان شاغل در مراکز آموزش علمی کاربردی

کارگاه های آموزشی " تعادل بین محیط کار و خانواده زنان شاغل " و " اخلاق حرفه ای زنان شاغل در محیط های دانشگاهی" با حضور زنان شاغل در مراکز آموزش علمی کاربردی استان، روز دوشنبه مورخ 17 دی 97 در سالن جلسات شهید حججی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی توسط امور بانوان واحد استانی آذربایجان شرقی برگزار گردید .

در ابتدای دوره  قلیزاده، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی واحد استانی ضمن خیرمقدم گویی درباره هدف برگزاری این کارگاه مطالبی ارائه نمود. هم چنین با اشاره به برگزاری جشنواره فضای مجازی، رسانه و نشریات دانشجویی  به اهمیت موضوع پرداخت.

اهم مطالب عنوان شده توسط باباپور ، مدرس کارگاه آموزشی " تعادل بین محیط کار و خانواده زنان شاغل "  به شرح ذیل می باشد:

مرزبندی بین زمان کاری و غیرکاری، راهکارهای برقراری تعادل بین کار و زندگی، مدیریت زمان، تقسیم وظایف میان همسران، اولویت بندی وظایف ، هماهنگ کردن ساختار زندگی با نیازهای شغلی، اشتباهات نابود کننده زندگی مشترک، باورهای نادرست درباره کار که مانع موفقیت می‌شود، انواع تضاد بین کار و زندگی، اثرات مثبت و منفی اشتغال و ...

هم چنین حجت الاسلام علیانسب ، درباره  اخلاق حرفه ای زنان شاغل در محیط های دانشگاهی مطالبی ارائه نموده و به بیان مطالبی در خصوص " اخلاق اداری ، جایگاه اخلاق در اسلام، اهمیت اخلاق در قرآن، راهکارهای نهادینه کردن اخلاق حرفه‌ای در سازمانها ، نقش یاد مرگ در رفتار سازمانی ، نقش معیارهای ارزشی ـ اخلاقی در رفتار سازمانی، تدوین منشور اخلاقی برای سازمان‌ها،   شیوه های مطلوب اخلاقی در مدیریت سازمانها و ... " پرداخت.

( ۱ )