دانشگاه جامع علمی کاربردی دید علمی به دانشجویان می‌دهد

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۰ کد : ۴۱۵۵۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دانشگاه جامع علمی کاربردی دید علمی به دانشجویان می‌دهد
دانشجوی کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که دانشگاه جامع علمی کاربردی دید علمی به دانشجویان می‌دهد، گفت: دانشگاه علمی کاربردی باعث می‌شود تا به تمامی مسایل با دید علمی بنگریم.

به گزارش ایسنا،  هدایت مفخم ظریفی در حاشیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی و کابردی استان، اظهارکرد: گروه ما در حوزه حمل و نقل باری(شهری و برون شهری) کارآفرینی کرده و در این رابطه اقدام به طراحی اپلیکیشن "شتاب" کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که این اپلیکشین پکیج کاملی از حمل و نقل باری است، بیان کرد: تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه جدیدی را به رویم گشود و باعث شد تا با راهنمایی اساتید، کسب و کار خود را از سنتی به شکل هوشمند و مدرن تغییر دهیم و با دید باز فعالیت های خود را پیگیری کرده و مدیریت نوین را در امور پیاده کنیم.

وی با اشاره به مزیت‌های تغییر سیستم سنتی به مدرن، بیان کرد: زمانی که بطور سنتی اقدام به این کار می‌کردیم، با یک سری مسایل و مشکلات درگیر بودیم اما اکنون با اتکا به فرمول‌های مدیریتی و روش‌های نوین، مسایل را ساده‌تر و روان‌تر حل می‌کنیم.

این کارآفرین در این رابطه افزود: سیستم حمل و نقل باری دارای تنوع بساری است، از این رو اپلیکشین شتاب نیز پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

وی با بیان این‌که دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی صرفا برای اخذ مدرک، تحصیل نکنند، یادآور شد: دانشجویان به گونه‌ای دانش‌اندوزی کنند که بعد از فارغ‌التحصیل شدن علم خود را با عمل آمیخته و اشتغال‌زایی کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان باید مهارت آموزی کرده و از فرصت‌ها استفاده کنند و همچنین هر آنچه را که در کلاس فرامی‌گیرند بر آن مسلط شده و بتوانند کاربردی کنند.

مفخم ظریفی با بیان این‌که پیشنهاد می کنم دانشگاه‌ها مهارت محوری وآموزش‌های کارگاهی را توسعه دهند، گفت: باید دانشگاه‌ها را به تکنولوژی های نوین تجهیز کرده و دانش را بصورت عملی به دانشجویان ارائه دهیم.