دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش بسزایی در کاربردی کردن مهارت‌ها دارد

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۰ کد : ۴۱۵۵۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دانشجوی کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان‌شرقی در مورد نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتقای فعالیت‌هایش گفت: تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی، محوری برای تقویت فعالیت‌هایم در حوزه کارآفرینی شد و باعث شد تا بتوانم علمی‌تر و کاربردی‌تر مهارت‌های خود را به کار گرفته و اهدافم را دنبال کنم.

به نقل از خبرگزاری ایسنا؛ نیر ولی‌زاده در حاشیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، با اشاره به نقش این دانشگاه در کاربردی کردن مهارت‌ها، اظهار کرد: آموز‌ش‌های ارائه شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی، بهترین نوع آموزش‌های مهارتی بوده و هرقدر که آموزش مهارت‌ها علمی تر باشد، همانقدر به اهداف خود نزدیک‌تر خواهیم شد.
وی در ادامه از دانشگاه علمی و کاربردی خواست تا در کنار حمایت‌های معنوی و هدایت جوانان به مسیر اشتغال‌زایی، در بعد مادی نیز حمایت کنند تا دانشجویان کارآفرین بتوانند بیشتر روی کارهای علمی تمرکز کرده و کیفیت فعالیت‌هایشان را ارتقا دهند.

وی در توصیه‌ای به دانشجویان کارآفرین، گفت: اگر دانشجویان انگیزه و پشتکار لازم را داشته باشند و در کنار آن از یک کارآفرین موفق کمک بگیرند، هدفمندتر و موفق‌تر اهداف خود را پیش خواهند برد.

وی بیان کرد: هر چند قبل از ورود به دانشگاه نیز به رشته هنری خود علاقه داشتم اما بعد از ورود به دانشگاه جامع علمی کاربردی و کمک اساتید این دانشگاه دلگرم شده و انگیزه لازم برای توسعه فعالیت و کارآفرینی را به دست آوردم.

نیر ولی‌زاده از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز بوده و به مدت سه سال است که در زمینه طراحی، آینه کاری روی سفال و... فعالیت دارد؛ وی در این رابطه به درآمدزایی رسیده و برای چند تن از دانشجویان دیگر نیز اشتغالزایی کرده است.