جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۴۱۵۴۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش جامع علمی کاربردی استان آذربایجان¬شرقی با حضور دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ دکتر موسی زاده، مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه؛ دکتر واعظی، رئیس پارک و فناوری استان؛ روسای مراکز آموزشی استان و تعدادی از همکاران استانی صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۸ آذرماه ۹۷ در سالن جلسات شهید محسن حججی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش  علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن تبریک 27 آذرماه ، روز وحدت حوزه و دانشگاه را تبریک گفته و یاد و خاطره آیت الله مفتح را گرامی داشت.

قالیچی با اشاره به هفته پژوهش و لزوم توجه ویژه مراکز آموزشی به مقوله های فناوری و پژوهشی گفت: مراکز آموزشی باید کیفی گرایی را سرلوحه کارهای خود نمایند و همانگونه که در برگزاری دوره ها ماموریت خاصی را دنبال می کنند در موضوعات پژوهشی نیز به دنبال تعریف موضوع پژوهشی خاص و مرتبط با رسالت مرکز آموزشی برای خود باشند و در این راستا قدم بردارند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متناوب شوراهای واحد استانی در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و ... گفت: سعی داریم در این شوراها از نقطه نظرات تمامی روسای مراکز آموزشی استفاده کنیم و در هیمن راستا روسای مراکز در این شوارها عضو شده اند.

رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم جدیت در اجرای دقیق آیین نامه ها و مقررات آموزشی افزود: کارشناسان مراکز آموزشی باید نهایت تلاش خود را برای پیاده کردن دقیق مقررات آموزشی بکار گیرند تا هنگام دانش آموختگی دانشجو به مشکل برنخورند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه رصد در هفته جاری برای روسا و مدرسان مراکز آموزشی گفت: در نظر داریم به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این جلسه را برای تبیین دستاوردها و اقدامات انقلاب اسلامی برگزار نماییم.

در ادامه جلسه؛ واعظی، رئیس پارک علم و فناوری استان؛ به تاریخچه تاسیس پارک ها در جهان اشاره کرده و به معرفی بنیانگذاران این پارک پرداخت.

واعظی هدف از تاسیس پارک ها را ایگونه بیان کرد که پارک ها می خواهند علم و دانش را در دل صنعت پیاده کنند و علم به ثروت تبدیل کنند و ماهیت و رسالت اصلی پارک ها د رجهان همین می باشد که حمایت از صاحبان ایده  و علم می باشد.

رئیس پارک علم و فناوری در ادامه به برخی از شرکت هایی که از دل پارک ها برخاسته اند اشاره کرده و گفت: در این پارک ها تسهیلاتی در اختیار صاحبان ایده قرار می گیرد تا علم و دانش خود را به محصول تبدیل کنند.

وی هم چنین با اشاره به برخی از موانع تبدیل ایده به محصول و عدم تبدیل ایده به محصول گفت: از آنجای که نمی خواهیم  صاحب ایده با وجود دریافت تسهیلات به یک صاحب ایده بدهکاتر تبدیل شود این تسهیلات و نحوه استفاده از آن رصد شده و بصورت پلکانی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

هم چنین واعظی با اشاره به مراحل رشد واحدهای فناور اشاره کرده و گفت: در پارک علم و فناوری کشور و استان فعالیت ها و اقدامات موثری انجام دادیم که از  نمونه محصوصلات می توان به تاسیس دیجی کالا، اسنپ، کافه بازار و ... اشاره کرد.

در ادامه وی به نحوه همکاری های دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری پرداخته و گفت: می توانیم با انعقاد تفاهم نامه ای مراکز رشد و فناوری مستقر در مراکز آموزشی را حمایت مالی کنیم.

دکتر موسی زاده، مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور؛ ضمن اشاره ای به نحوه همکاری و آغاز فعالیت های پژوهشی در دانشگاه گفت: در چند سال اخیر اقدامات درخور توجهی در حوزه پژوهش و فناوری انجام داده ایم که این فعالیت ها خروجی های مفیدی نیز داشت.

وی به برگزاری استارت آپ های برگزار شده در طول سال پرداخته و گفت: در فصل زمستان نیز 5 استارت آپ نیز قرار است برگزار نماییم.

موسی زاده به ارائه گزارشی در خصوص آمار مراکز رشد و فناوری دانشگاه پرداخته و گفت : مراکز رشد و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با دیگر مراکز رشد دانشگاه های کشور تفاوت هایی دارد و ان ایکه این مراکز کلا تخصصی و مختص همان شرکت تخصصی همان رشته می باشند.

مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ضمن اشاره به اینکه دانشگاه هیچگونه  سرمایه گذاری برای ایجاد این گونه مراکز ندارد گفت: وقتی مرکزی می خواهد نسبت به ایجاد مرکزی اقدام نماید تمامی امکانات در همان مرکز و شرکت متقاضی موجود می باشد و نیازی به تجهیز خاصی ندارد؛ به عنوان مثال: مرکز رشد شیرین عسل، ماشین سازی، ایدم، جهاد دانشگاهی و... که امکانات تخصصی هر کدام از شرکت ها در آن مرکز مستقر می گردد.

در ادامه جلسه همکاران واحد استانی به ارائه گزارشی در خصوص موضوعات و موارد کاری  خود پرداختند؛ دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی؛ در خصوص مسایل مرتبط با حوزه آموزشی و پژوهشی؛ مهندس قلیزاده، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی؛ در خصوص مسایل مربوط به حوزه فرهنگی و ورزشی؛ مهندس صادقزاده، رئیس اداره نظارت و ارزیابی؛ در خصوص موضوعات و موارد بازدیدهای نظارتی پرداختند.

هم چنین در پایان روسای مراکز آموزشی نقطه نظرات خود را بیان کردند.

در انتهای مراسم مجوز فعالیت مرکز رشد و فناوری مراکز آموزشی آمیکو و مدیریت صنعتی نیز توسط دکتر موسی زاده به روسای مراکز آموزشی تحویل داده شد.