نقش بسزای دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۸ کد : ۴۱۵۲۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نقش بسزای دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی
رییس مرکز علمی کاربردی صنایع دستی تبریز با تاکید بر نقش بسزای دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه کارآفرینی، اظهار کرد: آموزش‌های ارائه شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان را مهارت‌محور کرده و در راستای توسعه اشتغال و کارآفرینی در جامعه نقش موثری دارد.

علی فلسفی در حاشیه بازدید از نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: فلسفه‌ی وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ارائه آموزش‌های مهارتی و همچنین کاربردی کردن دانش است؛ از این رو بیش از 70درصد آموزش‌های ارائه شده در این دانشگاه مهارتی و کارگاهی است.

وی با بیان این‌که هر یک از مراکز  علمی کاربردی رسالت‌ها و ماموریت‌های خاص خود را دارند، افزود: ماموریت های مرکز علمی کاربردی صنایع دستی نیز در حوزه صنایع دستی، میراث فرهنگی و همچنین گردشکری است و این مرکز برنامه‌های خود را حول این محورها پیگیری می کند.

فلسفی با تشریح اهداف و برنامه‌های خود برای مرکز علمی کاربردی صنایع دستی تبریز، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا رشته‌های جدیدی که در مرکز ارائه می‌دهیم در راستای ماموریت‌های این مرکز بوده و نیاز روز جامعه باشد و همچنین توسعه و تجهیز کارگاه‌ها، توسعه رشته‌ها، ارتقای کیفیت آموزشی مرکز و استفاده از مدرسان مجرب را در برنامه داریم.

وی با اشاره به اهمیت برپایی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، اظهار کرد: این نمایشگاه علاوه بر شناساندن طرح‌ها و در وجود دانشجویان و دانش‌آموزان انگیزه و هدف ایجاد می‌کند تا بتوانند مسیر هدفمندی را پیش روی خود ترسیم کنند.

وی در توصیه‌ای به دانشجویان تاکید کرد: توصیه اصلی بنده به دانشجویان این است که به معنای واقعی کلمه دانشجوی علمی کاربردی شوند و در حین تحصیل خود به کسب مهارت‌ها همت و دقت بیشتری کرده تا بعد از فارغ التحصیلی صرفا مدرک به دست نباشند و بتوانند اشتغال‌زایی کرده و با دانش خود تولید ثروت کنند.

فلسفی با اشاره به ضرورت مهارت‌محور شدن مراکز آموزشی، گفت: در این راستا مراکز آموزشی باید ارتقای کیفیت آموزشی، توجه جدی به بخش مهارتی آموزش ها را مدنظر قرار داده و همچنین فعالیت‌های نظاررتی خود را که در حد مناسبی است ارتقا دهند.

گفتنی است، نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با هدف معرفی کارآفرینان و مولدان کسب و کار و معرفی رشته‌ها و مشاغل قابل احراز به همت دانشگاه  علمی کاربردی استان آذربایجان‌شرقی در مرکز آموزش علمی  کاربردی ماشین‌سازی تبریز برپا شده است.

این نمایشگاه از 26 الی 29 آذرماه سال‌جاری از ساعت 9 الی 18 میزبان مردم استان خواهد بود.