دیدار با حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۱ کد : ۳۸۶۶۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به مناسبت هفته معلم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه روسای مراکز آموزشی و کارکنان واحد استانی با حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، روز دوشنبه مورخ ۱۷/۰۲/۹۷ دیدار کردند.

به مناسبت هفته معلم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه روسای مراکز آموزشی و کارکنان واحد استانی با حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، روز دوشنبه مورخ 17/02/97 دیدار کردند.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن تبریک  هفته معلم، به بیان خصوصیات بارز استاد شهید مطهری پرداخته و گفت: دانشگاه ها و اساتید باید رفتارهای آن شهید را الگوی خود قرار بدهند و با دانشجویان اخت پیدا کنند تا در آنها تاثیر شگرف ایجاد کنند.

وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاهی است که رسالتش تربیت نیروهای مهارتی و تامین نیروهای بازار کار می باشد و از لحاظ مالی و اقتصادی هیچ هزینه و باری بر روی دولت نمی گذارد.

قالیچی در ادامه به برخی از فعالیت­های انجام شده در واحد استانی پرداخته و افزود: از در طول یک و نیم سالی که از مدیریت اینجانب در این دانشگاه می گذرد اصل بر کیفیت بوده و تمامی مراکز آموزشی بر این اساس به فعالیت های خود ادامه می دهند.

در ادامه دیدار حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم،  نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب تبریز، ضمن تبریک و تسلیت شهادت استاد مطهری گفت: مطهری نمونه بارز یک انقلابی بود که اندیشه هایش باعث نفوذ محبوبیت او در جامعه شد.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم افزود: بدخواهان با اندیشه استاد مخالف بودند و دلیل اصلی دشمنی آن ها با مطهری اندیشه ها ی او و امثال ایشان بود که در آخر هم دشمن کوتاهی کرده  و اقدام به شهید نمودن ایشان کردند.

امام جمعه تبریز بیان کرد: وظیفه دانشگاه ها این است که اقدام به تربیت نیروهایی بکد که نیاز جامعه و صنعت را برطرف کند نه اینکه دانشجویان با فارغ التحصیل شدن به فکر کار و دغدغه آینده شغلی داشته باشند.

وی با اشاره به زمان مسئولیت خودش در ارتش گفت: با توجه به ارتباط مستقیم بنده با دانشگاه جامع علمی کاربردی از نزدیک با رسالت این دانشگاه آشنا هستم و الحمدلله تا حدی توانسته به نیازهای جامعه پاسخگو باشد ولی باید بیش از پیش به این امر مهم توجه نماید.