برگزاری مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳ کد : ۳۸۶۴۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور مهندس چیت چیان، وزیر سابق نیرو و مشاور عالی ریاست پژوهشگاه نیرو؛ دکتر گلابی، چهره ماندگار کشور در رشته شیمی؛ کارکنان استانی، روسای مراکز آموزشی و مدرسان روز یکشنبه مورخ ۱۶/۰۲/۹۷ در تالار اندیشه ائل گلی تبریز برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسان برگزیده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور مهندس چیت چیان، وزیر سابق نیرو و مشاور عالی ریاست پژوهشگاه نیرو؛ دکتر گلابی، چهره ماندگار کشور در رشته شیمی؛ کارکنان استانی، روسای مراکز آموزشی و مدرسان روز یکشنبه مورخ 16/02/97 در تالار اندیشه ائل گلی تبریز برگزار گردید.

دکتر فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ ضمن تبریک هفته معلم اشاره ای به فرمایش حضرت امام خمینی نموده و گفت: همانگونه که امام فرموده بودند فرزند عزیزی که پاره تنم بود را از دست دادم؛ کشور ایران هم عزیزی را از دست داد که فقدانش جامعه را دچار غم و اندوه کرد.

وی در ادامه به منش و اخلاق استاد مطهری اشاره کرده و گفت: شهید مطهری روحیه قرآنی داشت و شاگرد قرآن بود و از همه مهمتر متعبد بودن استاد ویژگی بارز استاد شهید بود.

قالیچی گفت: استاد مطهری منطق های مخالف را به خوبی می شناخت تا جایی که مناظرات استاد در اوایل انقلاب فراموش نشدنی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بیان کرد: استاد باید دارای دو ویژگی داشته باشد: پختگی علمی و تقوا؛ و دانشجو باید قبل از علم استاد، منش و اخلاق استاد را باور کند.

قالیچی در پایان سخنان خود اشاره ای به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی کرده و گفت: کیفیت گرایی و تربیت نیروهای مهارتی وظیفه اصلی دانشگاه می باشد و انتظاری که از مدرسان داریم این است که کیفیت را مد نظر خود قرار دهند و مطالب خود را به صورتی مهارتی ارائه دهند تا دانش آموخته این دانشگاه به هیچ وجه دیگر دغدغه شغل نداشته باشد.

در ادامه مراسم،  دکتر گلابی، چهره ماندگار کشور در رشته شیمی؛ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته معلم گفت: شهادت برخی انسان های بزرگوار مسیری را برای جامعه باز می کند که باعث پیشرفت کشور و آگاهی جوانان می شود.

چهره ماندگار کشور  گفت: همه ما می دانیم که اهمیت علم و دانش و یادگیری آن بر هر انسانی واجب است تا جایی که اولین آیات نازل شده بر پیامبر اکرم (ص)، سوره علق، به فراگیری علم و دانش تاکید می کند: عَلَّمَ الْإِنْسَانَ مَا لَمْ یَعْلَمْ...

استاد پیشکسوت دانشگاه تبریز ضمن بیان اهمیت والای علم و یادگیری گفت: همه انسان ها باید در آیات الهی تدبر کنند تا به عمق آیات قران پی ببرند.

استاد نمونه کشورهای اسلامی در پایان به خصوصیات و ویژگی های معلم پرداخته و از اصول اخلاق پژوهشی و نکات علم و اخلاق مواردی را ذکر کردند.

در ادامه مراسم، مهندس چیت چیان، وزیر سابق نیرو و مشاور عالی ریاست پژوهشگاه نیرو با تبریک روز معلم و هفته کارگر گفت: مردم ایران همیشه دنبال صلح، آرامش و آزادی بودند و هماره بر این موارد همت گماشتند.

وزیر سابق نیرو با عنوان این موضوع که شهادت استاد را هم باید تبریک فت و هم باید تسلیت ادامه داد: اگر بخواهیم با لایه های تفکر عمیق اسلامی آشنا شویم باید به آثار استاد شهید مطهری رجوع کنیم تا با چهره ناب و اندیشه های والای انقلاب اسلامی آشنا شویم.

مشاور عالی ریاست پژوهشگاه نیرو بیان کرد: گاهی دیده می شود آرمان ها و مسایل اعتقادی ناب انقلاب در گرد و غبار گذر زمان دچار تحریف می شود و گذر ایام باعث دور ماندن از اهداف انقلاب می شود که با مراجعه با آثار بزرگان انقلاب بالاخص استاد مطهری می توان این گرد و غبار را کنار زد.

چیت چیان در ادامه با اهمیت آموزش های کاربردی و مهارتی در دانشگاه ها اشاره کرده  گفت: باید دانشگاه ها با تربیت نیروهای کارآفرین و مهارتی مشکلات جامعه و نیازهای صنعت را برطرف کنند تا ضمن رفع بیکاری به صنعت هم کمک نمایند.

دکتر یوزباشی، معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، به ارائه گزارشی اجمالی از  نحوه انتخاب مدرسان برگزیده اشاره کرده و نفرات برتر هر گروه را به ارقام بیان کرد.

در ادامه مراسم گروه کر فرهنگیان به سرپرستی آقای اسماعیل زاده و گروه موسیقی سنتی سپهر به سرپرستی آقای سپهر به اجرای موسیقی زنده پرداختند.

در انتهای مراسم از مدرسان برگزیده و کارشناسان حوزه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی تقدیر به عمل آمد.