برگزاری کارگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۵ کد : ۳۸۵۵۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
کارگاه اشتغال و کارآفرینی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه  اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

برگزاری کارگاه  اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی

کارگاه  اشتغال و کارآفرینی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی برگزار گردید.

این جلسه به مناسبت گرامیداشت هفته اشتغال، با حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط استاد شکوری، مدرس کارآفرینی دانشگاه های استان، صبح  روز چهارشنبه مورخ 05/02/97 در سالن اجتماعات شهید نومی گلزار برگزار شد.

هم چنین در حاشیه این کارگاه، دانشجویان از کارخانه ایدم بازید کردند.