مراسم گرامیداست سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

مراسم گرامیداست سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۰:۵۹ کد : ۳۸۰۰۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۳۳۹
مراسم گرامیداست سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با حضور آقای دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ دکتر شکور اکبرنژاد، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز (نمانیده دوره هشتم مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی)؛ فرشی، مدیر کل سازمان استاندارد آذربایجان شرقی؛ سرهنگ اسکندری، فرمانده بسیج کارمندی سپاه عاشورا؛ کارکنان، روسا، مدرسان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی استاندارد تبریز برگزار گردید.
مراسم گرامیداست سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

مراسم گرامیداست سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با حضور آقای دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ دکتر شکور اکبرنژاد، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز (نمانیده دوره هشتم مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی)؛ فرشی، مدیر کل سازمان استاندارد آذربایجان شرقی؛ سرهنگ اسکندری، فرمانده بسیج کارمندی سپاه عاشورا؛ کارکنان، روسا، مدرسان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی استاندارد تبریز برگزار گردید.

این مراسم به مناسبت گرامی داشت سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و و قیام 29 بهمن 56 مردم تبریز؛ روز چهارشنبه مورخ 25/11/96 برگزار شد.

فرشی، مدیر کل سازمان استاندارد استان، ضمن تبریک دهه فجر به قیام 29 بهمن تبریز اشاره کرده و این قیام را زمینه ساز انقلاب اسلامی معرفی کرد.

مدیر کل سازمان استاندارد استان گفت: به یمن و برکت انقلاب اسلامی در حوزه صنعت پیشرفت های محسوسی نسبت به قبل از انقلاب داشتیم و امیدواریم که با تلاش ها و فعالیت های جوانان غیور این مرز و بوم بیش از پیش به نتایج مطلوب برسیم.

دکتر شکور اکبرنژاد، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز؛ در ابتدای سخنان خود اشاراتی به ارزش و اهمیت خلایق و انسان ها در قرآن و احادیث نموده و گفت: تمامی موجودات و خلایق در قرآن از ارزش خاص خود برخورداند و در این میان ارزش انسان از تمامی موجودات بیشتر بوده و از این رو است که اشرف مخلوقات می باشد.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز با اشاره به توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه ها گفت: تا زمانی که ما در راستای اهداف انقلاب و در مسیر انقلاب بودیم به پیشرفت های قابل توجهی دست پیدا کردیم ولی آن زمانی که از این دهداف و مسیر خود دور شدیم شکست خوردیم و ضرر های جبران ناپذیری دیدیم.

شکورنژاد ادامه داد: یکی از دلایل عقب ماندگی کشورهای جهان سوم این است که از عقلانیت دور مانده اند و اگر کشوری خواهان پیشرفت باشد باید عقلانیت را تعطیل نکنند. وی گفت هدف از ارسال رسولان و پیامبران نیز این بود که عقلانیت را در جامعه تعمیم دهند و با عقل و خرد مردم را به خدا برسانند.

نمانیده دوره هشتم مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خواست ها و مطالبه گری های دانشجویان گفت: دانشجو باید مطالبه گر باشد و پرسشگر خوبی باشد تا برای پرسش های خود و مشکلات جامعه دنبال راه حل باشد تا به علم  و دانش خود به نحو احسن جامه عمل بپوشاند.

هم چنین وی با اشاره به ارزش و اهمیت والای قانون گفت: همگان باید مطیع قانون بوده و در برابر قانون فرمان بردار باشند اما به صرف قانون نمی شود رونقی در جامعه پیدا شود بلکه در کنار قانون باید اخلاق نیز نهادینه شود و اخلاق و قانون در کنار هم اجرا شود تا به نتایج مطلوب در تمامی موارد بتوان دست یافت.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ ضمن درود به روح پر فتوح امام امت و شهدای هشت سال دفاع مقدس، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک و تهنیت گفته و بیان کرد: هدف از برگزاری این مراسم و جمع شدن در کنار هم این است که به جوانان و نسل امروزی شرایط و اوضاع آن زمان را تداعی کنیم و یاد و خاطره آن هایی که به خاطر حفظ و پاسداری از انقلاب اسلامی خون دادند را گرامی داریم و با اندیشه ها و تفکرات آن شهدا آشنا شویم و به دیگران این اندیشه ها را انتقال دهیم.

وی با اشاره به سخنان اکبرنژاد گفت: عقلانیت یعنی اینکه متوجه باشیم که چه خون هایی را دادیم تا این انقلاب به پیروز برسد و در مقابل دشمنان سربلند باشیم؛ عقلانیت یعنی اینکه برای حفظ مرز میهن اسلامی مان و پاسداری از خون شهدا چه کاری باید کنیم تا خون آن ها پایمال نشود؛ عقلانیت یعنی اینکه از امکانات و پتانسیل هایی که داریم به خوبی استفاده کنیم و در راه پیشرفت کشور از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و عقلانیت آن گاه تعطیل می شود که با وجود اینکه همه امکانات را داشته باشیم ولی کاری را در راستای پیشرفت کشور انجام ندهیم.

قالیچی در ادامه اشاره ای به خفقان های دوران شاه و ظلم ها و ستم های آن زمان کرده و گفت: متاسفانه به خاطر غفلت های مسئولان در کشور، دشمن با حربه و جنگ فرهنگی برای آسیب رساندن به نظام وارد عمل شده است تا جایی که با استفاده از تیم های قوی رسانه ای به ویژه شبکه های فضای مجازی می خواهند دوران و زمان طاغوت را در نظر جوانان خوب جلوه دهند و حتی در مورد انقلاب اسلامی ایران تشکیک وارد کنند که این انقلاب مردمی نبوده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به برخی از انقلاب های جهان افزود: این انقلاب تنها انقلابی بود که به پشتوانه مردمی به وقوع پیوست و بدون هیچ گونه وابستگی خارجی از قلب مردم پیدا شد و این انقلاب به هیچ عنوان وامدار نظریات و جریان های فکری خارج از اسلام گرفته نشد بلکه همان نهضت عاشورایی، قیام امام حسین و مکتب اسلام بود.

وی با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی "که هر چه هست سهم مردم است" گفت: هر کسی که در پیشرفت و یا پیروزی انقلاب نقش داشته نباید به هیچ عنوان دنبال سهم خواهی از انقلاب باشد و باید از جان و دل به فرمایشات و کلام حضرت امام با دقت نظر توجه داشته باشیم.

قالیچی در ادامه به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اشاره کرده و گفت: از آن جایی که این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین را برعهده دارد امیدواریم که با آموزش های مهارتی که دانشجویان این دانشگاه می بییند دیگر دانش آموختگان مراکز آموزشی به هیچ عنوان بیکار نباشند و سربار جامعه نگردند.

در ادامه مراسم دانشجویان مرکز فرهنگ  و هنر استان به اجرای تئاتر و موسیقی سنتی پرداخته و گروه دانش آموزی شهید تجلایی به اجرای موسیقی انقلاب پپرداختند.

در پایان مراسم از نفرات برتر مسابقات ورزشی و مناظرات دانشجویی استان تقدیر به عمل آمد.