۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۵ کد : ۳۷۶۰۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان صبح روز شنبه مورخ ۹۶/۱۰/۲۳ در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی برگزار گردید.

انعقاد تفاهم­نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان صبح روز ­شنبه مورخ 23/10/96 در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان­­شرقی برگزار گردید.

این تفاهم­نامه در راستای استفاده بهینه از پتانسیل های دو طرف تفاهم، با حضور آقای دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی؛ آقای دکتر ایمان پور، قایم مقام و معاون آموزشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان؛ دکتر یوزباشی، معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛ دکتر عجمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و تعدادی از روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان­شرقی برگزار شد.

دکتر یوزباشی، معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ در ابتدای مراسم به ارائه گزارشی در خصوص اهمیت و لزوم انعقاد این تفاهم نامه پرداخته و گفت: این تفاهم نامه در راستای آموزش های مهارتی به دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های استان انجام می گیرد.

وی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده با دانشگاه صنعتی سهند افزود: با توجه به نتایج خوبی که از انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه صنعتی سهند داشتیم امیدواریم که این همکاری نیز برای دانشجویان مفید باشد و بتوانیم به آموزش های مهارتی دانشگاه های استان کمک کنیم.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ادامه به برخی از اهداف و محورهای این تفاهم نامه اشاره کرده و به تبیین آن ها پرداخت.

دکتر عجمی، معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان؛ در ابتدای سخنان خود اشاره ای به تدوین سند کارآفرین دانشگاه شهید مدنی اشاره کرده و گفت: هدف از تدوین این سند سوق دادن دانشگاه شهید مدنی به سمت دانشگاه کارآفرین بوده است.

وی گفت: از سال گذشته در همین راستا نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم جهت عملیاتی شدن این موضوع اقداماتی انجام شده است. که از جمله می توان به برگزاری جشنواره های ایده تاب، ایده های نوآورانه، ایده های فناوری و ... در تمامی دانشکده های دانشگاه اشاره کرد. هم چنین مرکز نوآوری و مرکز رشد دانشگاه از تمامی ایده های برتر و ایده هایی که قابلیت تجاری شدن را دارند، حمایت مالی می نماید.

دکتر ایمانپور، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی شهید مدنی آذربایجان؛ در ادامه مراسم به معرفی اجمالی این دانشگاه پرداخته و گفت: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با دارا بودن بالغ بر 6500 دانشجو، 266 هیات علمی، 7 دانشکده یکی از دانشگاه های مهم استان می باشد که به تربیت دانشجو در رشته های مختلف می پردازد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افزود: نقش آموزشهای  مهارتی و تخصص های مورد نیاز بخش های مختلف باید در آموزش های دانشگاهی به جد دنبال شود که هدف از انعقاد این تفاهم نامه جامه عمل پوشاندن به این خواسته می باشد.

قائم مقام دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ادامه داد: هدف از انعقاد این تفاهم نامه برگزاری و اجرای دوره های آموزش های مهارتی به دانشجویان و تربیت نیروهای متخصص و ومورد نیاز بازار کار می باشد.

دکتر فرزان قالیچی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، با درود و صلوات به روح پر فتوح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای نظام مقدس ایران، ضمن خوش­آمدگویی به میهمانان، عنوان کرد: هدف و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای کاربلد، متخصص و مهارتی مورد نیاز کشور بوده است.

وی افزود: بقطع یقین تاسیس این دانشگاه یکی از بهترین تصمیم ها در حوزه آموزشی کشور بوده است؛ هرچند در طول ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی، گاهی این دانشگاه از اهداف و رسالت اصلی خود دور شده است ولی تیم مدیریت جدید با ریاست آقای دکتر امید تمام توان خود را برای بازگرداندن دانشگاه به مسیر اصلی به کار گرفته است و در این راستا شاهدیم که در دو سال اخیر، مراکز آموزشی از لحاظ کیفی پیشرفت های قابل توجهی داشتند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به فعالیت های انجام شده دانشگاه در طول یکسال گذشته بیان کرد: مراکز آموزشی با استفاده از پتانسیل ها و امکانات خود در امر آموزش های مهارتی و رسیدن به اهداف والای دانشگاه در تلاش هستند.

دکتر قالیچی گفت: هدف از انعقاد تفاهم نامه های همکاری با دیگر دانشگاه های استان این است که بتوانیم امکانات و تجهیزات مراکز آموزشی را در اختیار دانشگاه های استان قرار دهیم تا در آموزش های مهارتی به دانشجویان و دانش آموختگان گام برداریم و به عنوان اولین دانشگاهی باشیم که در راستای طرح رئیس جمهور محترم، آقای دکتر روحانی، (توانمندسازی دانش آموختگان دانشگاهی) اقدام کنیم.

وی ادامه داد: باید آموزش های مهارتی به گونه ای باشد که دانشجویان و دانش آموختگان بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند و بعد از دانش آموختگی مشکل کار نداشته باشند و تمام هم و غم شان یادگیری آموزش های مهارتی باشد.

قالیچی هم چنین در پایان ابراز کرد: امیدواریم این طرح فارغ از هرگونه شانتاژ خبری و مشکل موردی، برای جامعه هدف مفید واقع شود تا بتوانیم این طرح را به دیگر استان ها نیز انتقال دهیم.

برخی از موضوعات این تفاهم نامه به شرح ذیل می باشد:

1. ارتقای سطح آموزشی مهارتی دانشجویان و دانش­آموختگان دانشگاه­ شهید مدنی آذربایجان؛
  2. استفاده از پتانسیل­های طرفین تفاهم­نامه به منظور توسعه آموزش­های مهارتی و اشتغال­زایی؛
  3. شناسایی هر چه بیشتر پتانسیل­های طرفین تفاهم­نامه برای ارائه خدمات به اعضای هیأت علمی، مدرسان، دانش­ آموختگان و دانشجویان از طریق بازدیدها، تهیه و تدوین بسته­های آموزشی مهارتی، نشست­های تخصّصی و... ؛
  4. ارائه الگوی مناسب توسعه آموزش­های مهارتی و ارائه برنامه کارآموزی به شیوه نوین از طریق تعامل دانشگاه­های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.