دوره آموزشی مهارت های تدریس

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۸ کد : ۳۷۵۹۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی به منظور ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان و انطباق آنها با اهداف و برنامه­های دانشگاه، نهمین دوره آموزشی مهارت­های تدریس را برگزار می­ نماید.
دوره آموزشی مهارت های تدریس

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی به منظور ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان و انطباق آنها با اهداف و برنامه­های دانشگاه، نهمین دوره آموزشی مهارت­های تدریس را برگزار می­نماید.

نحوه ثبت نام

1. مراجعه حضوری به امور تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در بازه زمانی 19/10/1396 الی 07/11/1396؛
  2. تکمیل فرم اطلاعات مورد نیاز و پرداخت مبلغ شهریه دوره توسط مدرس به شرح ذیل:

ب- مراجعه به بانک؛

ج- ارائه اصل فیش و فرم تکمیل شده به دانشگاه جهت تأیید نهایی ثبت نام در بازه زمانی ذکر شده.

زمان و مکان برگزاری دوره

1. تاریخ برگزاری دوره: روز سه شنبه و چهارشنبه 10/11/1396 و  11/11/1396 از ساعت 8 الی 18؛
  2. محل برگزاری دوره: تبریز، آخر خیابان طالقانی، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی.

موارد قابل توجه:

1. شرکت در دوره مذکور، برای تمدید کد مدرسی و ادامه تدریس در  دانشگاه جامع علمی کاربردی ضروری می­باشد.
  2. تمامی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی که دارای کد مدرسی می­باشند باید دوره­های آموزشی تربیت مدرس را بگذرانند.
  3.  برگزاری کلاس­ها حضوری بوده و صدور گواهی­نامه منوط به حضور در دوره خواهد بود.
  4. مدرسانی که قبلاً در دوره مهارت عمومی تربیت مدرس شرکت کرده­اند لازم نیست در این دوره شرکت نمایند.
  5.  در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 03-35430402 تماس حاصل نمایید.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل