کانکس های اهدایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۱۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۷۵۶۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
کانکس های اهدایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی که با کمک ها و همکاری های مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهیه شده بودند به مناطق زلزله زده کرمانشاه تحویل داده شد.
کانکس های اهدایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

این کانکس ها توسط مسئول فرهنگی و مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی پس از جلسه و همفرکی های لازم با ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه و فرمانده سپاه شهرستان باباجانی تازه آباد با حضور کارشناسان واحد استانی کرمانشاه به مردم عزیز و غیور کرمانشاه اهدا شد.

شایان ذکر می باشد 6 کانکس با ابعاد 15 متر مربع با همکاری مراکز آموزشی استان تهیه شده بود

لینک دانلود فایل

حمید آرمانی ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۳
خدا قوت و بسیار ممنون از این کارخیر. این روزها اهدای هر دستگاه [URL="http://conexraco.com"]کانکس[/URL] مساوی با نجات جان یک خانواده هموطن از سرما می باشد.