جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۷۵۲۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور آقای دکتر قالیچی رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی؛ روسای مراکز آموزشی استان و همکاران استان در سالن جلسات شهید محسن حججی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش جامع علمی کاربردی استان آذربایجان­شرقی با حضور آقای دکتر قالیچی رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی؛ روسای مراکز آموزشی استان و همکاران استان در سالن  جلسات شهید محسن حججی استان آذربایجان ­شرقی برگزار گردید.

این جلسه با اهداف تشریح و تبیین برنامه­های جاری استان، موارد مربوط به نحوه برگزاری امتحانات سالم امتحانات نیم سال اول سال تحصیلی97-96،  موضوعات مربوط به آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و تربیت بدنی استان روز دوشنبه مورخ 11/10/96 برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت نه دی روز بصیرت، به بیان مواردی در مورد بصیرت پرداخت.

وی بیان کرد: بصیرت یعنی این که مشکل فعلی جامعه را با چشمان باز و بینا ببینیم و در برابر آ به دنبال راهکار و چاره باشیم؛ بصیرت یعنی اینکه در برابر مسئولیتی که به ما محول شده رفتاری داشته باشیم که در مقابل خدا و خلق خدا مورد قبول واقع شویم و کارهای خودمان را با بصیرت لازم و آینده نگری انجام دهیم.

دکتر قالیچی در ادامه اشاره ای به آغاز امتحانات نیم سال اول تحصیلی پرداخته و افزود: مراکز آموزشی و مسئولان امتحانات باید بگونه ای برنامه ریزی نمایند این امتحانات دقیقا بطور سالم و طبق آیین نامه ها برگزار گردد و این امتحانات در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برگزار گردد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی گفت: از آن جایی که  رسالت این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص و مهارتی است باید در همین راستا مراکز آموزشی بجد این موضوع را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و با اهمیت دادن به مسایل آموزشی، نحوه بکارگیری مدرسان و نظارت بر چگونگی تدریس آنها در ارتقای جایگاه علم و دانش کمک کنیم.

وی گفت: تمامی مراکز آموزشی باید خلاقیت و نوآوری را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و از حالت روزمرگی دربیایند چرا که گر آدمی و مراکز دچار روزمرگی گردند به اهداف والا نمی رسیم. وی گفت: مدرسان این دانشگاه علاوه بر اینکه دانش و علم را به دانشجویان یاد می دهند باید اخلاق و دینداری را نیز به دانشجویان آموزش دهند. تا در کنار علم، به اخلاق نیز آراسته گردند.

دکتر قالیچی در ادامه مراسم ضمن تقدیر و تشکر از مرکز آموزشی که در تهیه کانکس تلاش ها و کمک های شایانی کردند گفت: با توجه به آغاز فصل سرما، کانکس یکی از نیازهای اصلی مردم کرمانشاه بود که خدای را شکر با همکاری مراکز آموزشی تعدادی کانکس تهیه شده که قرار است این کانکس ها با نام مراکز آموزشی به مردم عزیز کرمانشاه تحویل داده خواهد شد.

در ادامه جلسه؛ دکتر یوزباشی، معاون آموزشی و پژوهشی استان، در خصوص مسایل آموزشی و پژوهشی؛ مهندس قلی زاده، مسئول امور فرهنگی، در خصوص مسایل فرهنگی؛ مهندس صادقزاده، مسئول نظارت و ارزیابی، در خصوص بازدیدهای به عمل آمده از مراکز آموزشی؛ مهندس نوبری، مسئول امور مدرسان، در خصوص نحوه تشکیل پرونده های مدرسان و فراخوان جدید جذب مدرسان؛ مهندس نبوی، مسئول دانشجویی و تربیت بدنی، در خصوص آیین نامه نقل و انتقال دانشجو و برگزاری مسابقات ورزش های همگانی به ارائه گزارش های خود پرداختند.

در انتهای جلسه نیز پس از ارائه پیشنهادها و سخنان تعدادی از روسای مراکز آموزشی، از مراکز آموزشی که در تهیه کانکس کمک کرده بودند تقدیر به عمل آمد.

هم چنین در حاشیه این مراسم روسای مراکز آموزشی به صورت نمادین، یکی از تریلرهای حامل کانکس های اهدایی را به سمت کرمانشاه اعزام نمودند.