نشست روسای واحد های استانی منطقه سه دانشگاه جامع علمی-کاربردی در استان آذربایجان شرقی

۲۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۷۳ اسلایدر اخبار
نشست روسای واحدهای استانی منطقه سه دانشگاه جامع علمی-کاربردی با حضور دکتر قالیچی دبیر منطقه سه و رئیس واحد آذربایجان شرقی، دکتر پیرایش رئیس واحد استانی زنجان، مهندس عزتی راد رئیس واحد استان آذربایجان غربی، دکتر لطیفی رئیس واحد استانی اردبیل، مهندس عسگری سرپرست اداره کل دفتر هماهنگی و نظارت بر واحد های استانی سازمان مرکزی دانشگاه، دکتر یوزباشی معاون آموزشی و پژوهشی واحد استانی و مهندس قلیزاده مسؤول دبیرخانه منطقه سه برگزار گردید.

در این نشست ابتدا دکتر قالیچی ضمن خیرمقدم گویی و عرض تسلیت به مناسبت درگذشت آیت ا... هاشمی رفسنجانی؛  به معرفی کلی واحد استانی آذربایجان شرقی و مراکز آموزش پرداختند، ایشان عنوان کردند که استان آذربایجان شرقی به دلیل دارا بودن پتانسیل های منحصر به فرد، از قابلیت ویژه ای جهت توسعه آموزشهای علمی کاربردی برخوردار است، دکتر قالیچی در ادامه به بندهای ابلاغ ریاست محترم دانشگاه به دبیر منطقه سه اشاره و راهکارهای اجرایی و پیشنهادی جهت تحقق این اهداف را بیان نمودند.

در ادامه حاضرین در خصوص تبیین استراتژی منطقه ، اتخاذ وحدت رویه در بین واحد های استانی منطقه، لزوم حلاجی مشکلات و فرآیندهای دانشگاه، تشکیل شوراها و کارگروههای مختلف و ... به بحث و گفتگو پرداختند.

مهندس عسگری سرپرست اداره کل دفتر هماهنگی و نظارت بر واحد های استانی سازمان مرکزی دانشگاه  نیز تفویض اختیار و بها دادن به قابلیت های منطقه را از اهداف مناطق بیان کردند. ایشان همچنین اظهار کردند که واحد استان آذربایجان شرقی به عنوان اولین واحد استانی در کشور، نشست منطقه ای را برگزار کرده است.