برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۶۹ اسلایدر اخبار
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری دانشگاه روز دوشنبه29 آذرماه 1395 درمحل سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضوردکترقالیچی رییس واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران مراکز آموزشی و جمعی از اساتید و دانشجویان برگزارگردید.

در ابتدای مراسم رییس واحد استانی ضمن تاکید به اهمیت امر پژوهش، لزوم توجه بیشتر به آن، به بررسی وضعیت پژوهشی کشور در دنیا پرداختند. ایشان بیان نمودند که مراکز آموزش علمی کاربردی باید از لحاظ میزان اختراعات رتبه های نخست را به خود اختصاص دهند.  ایشان با ذکر اینکه آینده پژوهش خوب از آموزشهای خوب برخواهد خواست به لزوم توجه هرچه بیشتر مراکزبه امر آموزش و پژوهش در کنار یکدیگر اشاره نمودند.

معاون آموزشی و پژوهشی واحد استانی نیز گزارشی از عملکرد یکساله پژوهشی واحد استانی ارائه نمودند؛ دکتر یوزباشی عنوان نمودند لازمه ماندگاری مراکز آموزشی در فضای رقابتی با سایر دانشگاهها تنها از طریق توجه به امر آموزش و پژوهش امکان پذیر     می باشد.

در ادامه مراسم کارآفرینان و مدیران برتر مراکز آموزشی به ارائه تجربیات خود در حوزه کارآفرینی پرداختند. در بخش پایانی مراسم ازبرترین های علمی کاربردی در حوزه کارآفرینی تجلیل به عمل آمد.