دیدار دکتر وحدتی نماینده منتخب مردم بستان آباد با دکتر امین فرد رئیس واحد استان آذربایجان شرقی

۲۴ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۲۶ اسلایدر اخبار
دکتر وحدتی نماینده منتخب مردم بستان آباد به همراه هیأتی از معتمدین بستان آباد مرکب از جمعی از روحانیت و دانشگاهیان، با دکتر امین فرد رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان شرقی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی امروز سه شنبه 24 فروردین ماه، دکتر وحدتی نماینده محترم بستان آباد به همراه هیأتی از معتمدین بستان آباد مرکب از جمعی از روحانیت و دانشگاهیان، با دکتر امین فرد رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان شرقی دیدار کردند.

در این دیدار نماینده محترم بستان آباد خواستار ایجاد شعبه ای از دانشگاه جامع علمی کاربردی در بستان آباد شد.

دکتر امین فرد ضمن توضیحاتی درباره ویژگیها و چگونگی فعالیت ها و شرایط ایجاد مرکز آموزش علمی-کاربردی، آمادگی دانشگاه متبوع خود را برای هر گونه همکاری و ایجاد مرکز آموزش در بستان آباد اعلام کرد.

دکتر وحدتی نماینده محترم مردم بستان آباد در این دیدار خواستار فعالیت دانشگاه در برخی عرصه های علوم پزشکی از جمله رشته عینک سازی و ساخت پروتز های متحرک و ثابت دندان شد.