تربیت نیروی انسانی متخصص با مشارکت اساتید اروپایی در دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان

۱۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۲۴ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد آذربایجان شرقی یک شرکت از بخش خصوصی ترکیه با هماهنگی وزارت نیرو در سطح کشور و استان آذربایجان شرقی، تعدادی نیروگاه سیکل ترکیبی و نیروگاه خورشیدی و بادی احداث می کند و نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز خود را در دانشگاه جامع علمی-کاربردی آموزش می دهد.

مهندس سلطان محمد نماینده وزارت نیرو ضمن اعلام مطلب فوق در نشست مشترک با رئیس واحد استان آذربایجان شرقی و طرف ترکیه ای در محل هتل پارس، آورده اولیه شرکت خارجی را حدود ده میلیون یورو اعلام کرد.

مهندس کورآی مسیجی در این نشست با برشمردن زمینه های همکاری شرکت خود در ایران، درخواست نمود که با توجه به امکانات و تجهیزات آموزشی نیروگاهی مناسب در دانشگاه علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی، نیروهای مختلف مورد نیاز برای این امر مهم و اشتغال زا را در این دانشگاه آموزش دهد.

دکتر محمد امین فرد، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی در استان آذربایجان شرقی در این نشست، ضمن ابراز خرسندی از انتخاب ایران برای سرمایه گذاری، آمادگی کامل دانشگاه علمی کاربردی را برای تربیت نیروی کارآمد و تخصصی در زمینه های مطرح شده برشمرد.

دکتر امین فرد از نمایندگان وزارت نیرو و بخش خصوصی ترکیه برای دیدار از امکانات موجود در تبریز و شبستر دعوت کرد که این دعوت بلافاصله مورد استقبال هر دو طرف قرار گرفت. این دیدار سه شنبه 17 فروردین ماه انجام شد که اخبار تکمیلی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

گفتنی است برخی از این دوره های آموزشی با مشارکت متخصصان و اساتید مجرب اروپایی و ترکیه ای برگزار خواهد شد.