برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۶۷۸ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۹۸
با همکاری  نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی-کاربردی ،دفاتر نهاد رهبری دانشگاه های استان آذربایجان شرقی و واحد استانی آذربایجان شرقی؛  اولین کارگاه آموزشی ویژه ائمه جماعات مراکز آموزش علمی-کاربردی استان برگزار شد.
برگزاری  کارگاه آموزشی ائمه جماعات مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی


به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی  در این کارگاه آموزشی یک روزه  که با هدف ارتقای سطح آموزشی ائمه جماعات مراکز آموزش علمی-کاربردی استان  و  ترغیب و تشویق مراکز آموزشی به  برگزاری نماز جماعت برگزار شد، ابتدا صابر حیدر قلی زاده مسئول امور فرهنگی و اجتماعی و رابط دفتر نهاد رهبری واحد آذربایجان شرقی  با اشاره به اهداف دانشگاه و واحد استانی درحوزه  فعالیت های فرهنگی ؛ برگزاری نماز جماعت را در مراکز علمی-کاربردی  از اولویت برنامه های فرهنگی دانشگاه  عنوان نمود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین انوری معاون دفاتر نهاد رهبری دانشگاه های استان و مسئول نهاد رهبری دانشگاه تبریز  با اشاره به لزوم برگزاری کارگاه های آموزشی ائمه جماعات افزود: توانمندی آموزشی ائمه جماعات در پاسخگویی به پرسش های مختلف دانشجویان و همچنین ارائه مشاوره های فرهنگی و مذهبی متناسب با وضعیت حال دانشجویان از اهداف این کارگاه می باشد.

بحث و گفتگو در خصوص : عرفانهای نوظهور، آسیب های شبکه های اجتماعی و شبهات،  از موضوعات مختلف ارائه شده در این کارگاه بود که توسط حجج الاسلام آقایان نظری و قهرمان از  اساتید حوزه های مذکور تدریس شد.

شایان ذکر است در این کارگاه آموزشی یک روزه که در سالن جلسات واحد آذربایجان شرقی برگزار شد حدود بیست  نفر از ائمه جماعات مراکز علمی-کاربردی استان،  شرکت داشتند.