دیدار مسئولین و مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی استان با امام جمعه تبریز

۲۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۰۱ اخبار شیرپوینت
این دیدار در بیت امام جمعه به مناسبت بیست و یکمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
دیدار مسئولین و مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی استان با امام جمعه تبریز

این مراسم با حضور مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان آذربایجان شرقی و مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی استان به مناسبت بیست و یکمین سالروز تاسیس دانشگاه در بیت امام جمعه برگزار گردید.

آقای دکتر امین فرد ریاست محترم واحد استانی با ارائه گزارش عملکرد دانشگاه در استان ، به هدف و برنامه های آتی دانشگاه اشاره کردند.

در پایان حضرت آیت الله مجتهد شبستری ضمن تشکر از زحمات مسئولین، به تاکید دین اسلام به علم آموزی پرداختند. و خودکفایی اقتصادی را نیازمند پیوند علم و صنعت دانستند. و در آخر به ویژگی دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاه ها که برگزاری کلاس ها در ساعات غیر اداری و حتی در بعضی رشته ها به صورت غیر حضوریست اشاره کردند.