گرامیداشت آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز

۰۹ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۴۹۹ اخبار شیرپوینت
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس، مراسمی در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار گردید.

این مراسم در آخرین روز از هفته دفاع مقدس با حضور مسؤولان، اساتید و دانشجویان با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید توسط یکی از دانشجویان مرکز آغاز گردیده  و در ادامه گروه هنری به اجرای برنامه تئاتر خیابانی با عنوان "آقا مهدی کجاست؟" پرداخته که این گروه هنری در این برنامه با اشاره به زندگانی ساده و بی ریای مهدی باکری، پاسدار نمونه، فرماندهی فداكار و ایثارگر، خدمتگزاری صادق، صمیمی، مخلص و عاشق حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی  حاضرین را با رشادتها و دلاوریهای این فرمانده بسیجی تحت تأثیر قرار داد.

سپس مهندس قهرمان نژاد، رئیس مرکز ، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت این هفته به بیان سخنانی پیرامون ارزش علم و علم آموزی در اسلام پرداخته.

وی، با اشاره به هفته دفاع مقدس، موفقیت و پیشرفت ایران اسلامی امروز را مرهون ایثار، فداکاری و رشادت های رزمندگان، شهدا و جانبازان در هشت سال جنگ تحمیلی دانست. شهیدان ایران با نثار جان و خون خود چه در زمان انقلاب اسلامی و چه در دفاع مقدس از دستاوردها و حقوق خود دفاع کردند و پای ارزش ها و اهداف شان ایستادند و امروز وظیفه ماست که پا جای پای این عزیزان وطن بگذاریم در پایان ایشان دستاوردهای جنگ تحمیلی را به شرح ذیل بیان نمودند:
1)    خودباوری و اعتماد به نفس مردم ایران
2)    از بالقوه به بالفعل رسیدن ارزشهای انقلاب اسلامی ایران
3)    نمایان شدن عمق توطئه ها و دشمنیهای استکبار جهانی
4)    تربیت انسانهای توانمند و ارزشمدار برای اداره ی جنگ و هدایت کشور
5)    احساس نیاز به خودکفایی
6)    قدرتمند شدن ایران اسلامی
7)    تحمیل شکست بر دشمن متجاوز و پشیمانی صدام از عملکرد خود
8)    باز شدن سرفصل جدیدی در تاریخ ایران

برپایی نمایشگاه عکس دفاع مقدس از دیگر برنامه های جنبی این مراسم بوده است که با استقبال دانشجویان و اساتید مرکز روبرو شده است.