همایش نیازسنجی آموزشی استان در حوزه صنعت، معدن وتجارت برگزار شد.

۰۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۴۹۸ اخبار شیرپوینت
این همایش روز دوشنبه92/7/8 با حضور تعداد زیادی ازمسئولین و مدیران كارخانجات برگزار شد.
همایش نیازسنجی آموزشی استان در حوزه صنعت، معدن وتجارت برگزار شد.

به منظور رشد و بالندگی صنعت استان، افزایش بهره وری، بهبود وضعیت اشتغال و همچنین استقرار نظام آموزش مهارت و فناوری، مقارن با بیست ویكمین سالروز تاسیس دانشگاه دانشگاه جامع علمی كاربردی ، دانشگاه جامع علمی كاربردی واحد استان آذربایجان شرقی با همكاری خانه صنعت، معدن و تجارت همایشی را با نام نیاز سنجی آموزشی استان در حوزه صنعت و معدن با حضور جناب آقای دكتر برزویی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی كاربردی كشور، آقای دكتر امین فرد ریاست دانشگاه جامع علمی كاربردی استان، جناب آقای دكتر شریف زاده ریاست هیات رییسه انجمن مدیران صنایع استان، آقای مهندس عظمایی ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت و با حضور مدیران كارخانجات استان و مدیران مراكز آموزش علمی كاربردی استان  در روز دوشنبه 8/7 /92 ساعت 10 الی 12 برگزار شد.