برگزاری همایش نیاز سنجی آموزشی در حوزه صنعت و معدن به مناسبت بیست و یكمین سالروز تاسیس دانشگاه

۰۲ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۴۹۷ اخبار شیرپوینت
 همایش  نیازسنجی آموزشی در حوزه صنعت و معدن توسط واحد استانی به مناسبت بیست و یكمین سالروز تاسیس دانشگاه با همكاری خانه صنعت و معدن استان در تاریخ 92/7/8 در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار خواهد شد.

در راستای رشد و بالندگی صنعت استان، افزایش بهره ­وری، بهبود وضعیت اشتغال و همچنین استقرار نظام آموزش مهارت و فناوری، مقارن با بیست و یكمین سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی كاربردی، واحد استان آذربایجان شرقی دانشگاه جامع علمی كاربردی با همكاری خانه صنعت و معدن استان، در نظر دارد همایشی را با عنوان "نیازسنجی آموزشی استان در حوزه صنعت و معدن" با حضور جمعی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، معاون محترم آموزشی دانشگاه جامع علمی كاربردی كشور، رییس محترم سازمان صنعت، معدن و تجارت،  نزدیك به 120 نفر از مدیران محترم كارخانجات استان، مدیران محترم مراكز آموزش علمی كاربردی استان و ... برگزار نماید.