ورود تیمهای شركت كننده در سومین المپیاد دانشجویی به تبریز
از اولین ساعات بامداد روز جمعه تیم های شركت كننده در این المپیاد مركب از سرپرستان، مربیان و ورزشكاران در 8 رشته ورزشی، از طریق خطوط هوایی، زمینی و ریلی وارد تبریز شده و در محل اسكان تیم ها واقع در خوابگاه علامه امینی تبریز پذیرش شدند. كمیته اسكان و استقبال از تیم های مهمان نیز در پایانه های ورودی شهر تبریز و محل خوابگاه حاضر بوده و همه تیم ها به سرعت اسكان داده شدند.
بعد از اسكان همه تیم ها، مراسم قرعه كشی نیز در همین مكان و در ساعات پایانی شب برگزار شده و تیم های هر استان با شناختن حریفان خود در دور مقدماتی و برنامه بازی ها از روز شنبه مسابقات خود را به صورت رسمی آغاز خواهند كرد.
گفتنی است مراسم افتتاحیه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه های جامع علمی كاربردی كشور روز شنبه از ساعت 4:30 بعد از ظهر در سالن فرهنگی ورزشی صدرا برگزار خواهد شد و شركت عموم در این مراسم آزاد است. مسابقات رسمی این دوره از مسابقات نیز از صبح روز شنبه آغاز و تا پایان مسابقات به طول خواهد انجامید.

