۱۸ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۴۳۱ اخبار شیرپوینت

« آگهی مزایده »

دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی ، مجموعه ورزشی خود را از طریق مزایده با مشخصات و شرایط زیر به اجاره می دهد:

موضوع: بهره برداری از مجتمع ورزشی، شامل یکباب سالن ورزشی سرپوشیده به همراه دو باب کلاس آموزشی و همچنین یک باب زمین چمن ورزشی در مجتمع فرهنگی- ورزشی شهید احمدی روشن

مدت مزایده: از تاریخ 1/7/1391 لغایت 29/12/1391

مشخصات مورد مزایده:

1-     ابعاد سالن ورزشی سرپوشیده:  طول48 متر ،عرض22 متر و کف آن نیز استاندارد می باشد.

2-    ابعاد زمین چمن ورزشی:  طول 60 متر ، عرض 30 متر  و چمن آن طبیعی می باشد.

3-  آدرس:  تبریز- انتهای خیابان شهید طالقانی

شرایط مزایده:

1-    اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی می توانند در این مزایده شركت نمایند.

2-    متقاضیان دارای سابقه كار لازم و تجربه كافی ورزشی و مرتبط با كار و دارای اطلاعات لازم برای انجام كار باشد.

3-    ساعات مورد استفاده از مجتمع از ساعت 8 صبح لغایت 12 شب می باشد.

4-      هزینه آب،گاز،تلفن و برق به عهده مستاجر خواهد بود.

5-   با توجه به اینکه هدف از احداث این مجتمع  در وحله اول،ارائه خدمات به مراکزآموزش علمی-کاربردی استان می باشد،لذا اولویت استفاده از خدمات قابل ارائه با مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی می باشد.

تبصره: تایمهای درخواستی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان ترجیحاً قبل از ساعت 16 و هزینه تعریف شده برای هر تایم ورزشی(75 دقیقه) با 50 در صد تخفیف و حداکثر 150000 ریال می باشد.

6-    پارکینگ مجتمع  نزدیک درب ورودی مجتمع می باشد.

7-   امکانات سالن عبارتست از حمام،سرویس بهداشتی،رختکن،دفتر مدیریت ،کلاس درسی(دو باب)

8-   سالن ورزشی سرپوشیده این مجتمع فعلاً فاقد میله بستكتبال و والیبال است.

تبصره: مسابقات و تمرینات ورزشی در رشته های مختلف که از سوی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی تعریف و برنامه ریزی شود، در سالن قابل اجرا می باشد.

9-   خدمات ورزشی این مجتمع برای آقایان و بانوان می باشد و بهره بردار ملزم است با  مراعات اخلاق و شئونات اسلامی  نسبت به ارائه خدمات ورزشی اقدام نماید لذا برای تایمهای مورد استفاده بانوان می بایست تمامی کادر اجرایی سالن از بانوان انتخاب شود و فاصله زمانی بین تایمهای خواهران و برادران (حداقل نیم ساعت) لحاظ گردد.

10- آخرین مهلت دریافت پیشنهادات اجاره : ساعت 15 مورخ 27/6/91

11-زمان تشكیل جلسه مزایده و بازكردن پاكتها و اعلام برنده : 28/6/91

12- متقاضیان شركت در مزایده جهت دریافت فرم پیشنهاد قیمت از ساعت 8 صبح الی 16 بعد از ظهر از تاریخ 19 لغایت 22 شهریور ماه به امور مالی دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی واقع در انتهای خیابان طالقانی  مراجعه نمایند .

13-دانشگاه جامع علمی- کاربردی در رد یا قبول كلیه پیشنهادها مختار است همچنین هزینه چاپ آگهی بر عهده برنده مزایده می باشد.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی