برگزاری کارگاه های عملی رشته های صنایع غذایی و تکنولوژی آردسازی در کارخانه سیلو وآسیاب صوفیان
کارگاه آموزشی شناخت گندم و تکنولوژی آرد باحضور دانشجویان صنایع غذایی و تکنولوژی صنایع آرد در کارخانه سیلو و آسیاب صوفیان برگزار گردید
برگزاری کارگاه های عملی رشته های صنایع غذایی و تکنولوژی آردسازی در کارخانه سیلو وآسیاب صوفیان
کارگاه آموزشی شناخت گندم و تکنولوژی آرد باحضور دانشجویان صنایع غذایی و تکنولوژی صنایع آرد در کارخانه سیلو و آسیاب صوفیان برگزار گردید.
هدف از این کارگاه شناخت فراگیر دانشجویان نسبت به گونه های گندم (فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی) تکنولوژی تولید انواع آرد و روش های نگهداری گندم (انواع سیستم های ذخیره سازی- پدیده خودگرمایی خشک و مرطوب) و فرآیند تولید آرد می باشد که با حضور اساتید مربوطه برگزار گردید.


