برگزاری كارگاه آموزشی " آشنایی با كاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی " در مركز آموزش علمی كاربردی شیرین عسل
كارگاه آموزشی آشنایی با " كاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی" در مركز آموزش علمی كاربردی شیرین عسل برگزار شد
كارگاه آموزشی آشنایی با " كاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی" در مركز آموزش علمی كاربردی شیرین عسل برگزار شد
با همکاری انجمن علمی گروه مهندسی تکنولوژی شیرینی و شکلات ، واحد آموزش و امور دانشجویی فرهنگی کارگاهی با عنوان آشنایی با کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل برگزار شد و دانشجویان با کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی ( تولید مواد غذایی ، بهبود رنگ و طعم غذا ، نگهداری غذا ، بسته بندی مواد غذایی ، تولید مواد انتقال دهنده ذرات و روشهای تولید این مواد و ... ) آشنا شدند.
