نشست مشترک مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان
آذربایجان شرقی پایلوت نظام آموزش ملی مهارت کشور انتخاب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در نشست مشترک مدیران مراکز آموزش علمی کاربردی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان در تبریز گفت : کارشناسان و مدیران ستادی دانشگاه جامع علمی-کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای کشور پس از ارزیابی پتانسیل های فنی ، علمی و صنعتی شهر دانشگاهی تبریز ، استان آذربایجان شرقی را به عنوان پایلوت نظام آموزش ملی مهارت در کشور انتخاب کردند.
وی با اعلام این مطلب گفت طبق مصوبات دولت و مجلس از این پس آموزش های ملی مهارت در کشور توسعه می یابد و این آموزش ها با صنعت ، تکنولوژی علم و عمل توأم خواهد شد . وی با اشاره به این که در حال حاضر 70 درصد رشته های دانشگاه جامع علمی-کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای کشور به صورت مهارتی و فنی و کاربردی و 30 درصد به صورت نظری ارائه می شود افزود تعداد رشته های مهارتی در کشور از یکهزار رشته فراتر رفته است . وی به این موضوع نیز اشاره کرد که آموزش در این سازمان توام با مهارت آموزی بوده و تا درجه "خبره" که معادل دکتری است تداوم خواهد داشت.
دکتر پور عباس در ادامه گفت : بعد از هدفمند شدن یارانه ها مهمترین چالش پیش روی دولت مسئله اشتغال است و در این راستا دولت و مجلس ، دانشگاه جامع علمی-کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای کشور را ملزم به ارائه آموزش های مهارتی و فنی و کاربردی و آماده کردن دانش آموختگان و جوانان جویای کار به بازار کار کرده است . پس مهمترین ویژگی بارز دانش آموختگان این سازمان در مقایسه با دیگر مراکز آموزش عالی این است که هر یک از آنان قادر به اشتغال زایی و کارآفرینی خواهند شد و دیگر به دنبال پیدا کردن فرصت شغلی نخواهند رفت.
در ادامه نشت مهندس حبیب زاده رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی از مراکز آموزش علمی کاربردی استان اعلام کرد که در حال حاضر 18 هزار نفر در دوره های کاردانی و کارشناسی استان مشغول به تحصیل هستند و تعداد مراکز علمی- کاربردی استان به 38 مرکز فعال رسیده است و تاکنون 10حدود هزار نفر از دانشجویان رشته های مختلف فارغ التحصیل شده اند .
