کارگاه مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۹۸ اخبار شیرپوینت
اولین دوره از سلسله کارگاههای مهارتهای زندگی دانشجویی باتاکید بر پیشگیری از آسیب های فردی ، اجتماعی جهت دانشجویان مرکز آموزش خانه کارگر تبریز به تعداد 100 نفر بمدت یک هفته در محل سالن همایش مرکز کلید خورد
کارگاه مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان

اولین دوره از سلسله کارگاههای مهارتهای زندگی دانشجویی باتاکید بر پیشگیری از آسیب های فردی ، اجتماعی جهت دانشجویان مرکز آموزش خانه کارگر تبریز به تعداد 100 نفر بمدت یک هفته در محل سالن همایش مرکز  کلید خورد

کارگاه مذکور  که باهمکاری حوزه دانشجویی وفرهنگی مرکز ، بهزیستی استان  ومرکز مشاوره امین برگزار شد با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید . در ابتدا   وزیری  مسئول مرکز مشاوره امین و رابط مرکز بهزیستی به بیان اهداف و ضرورت کارگاه پرداخت . وی  ضمن خیر مقدم برای دانشجویان بر لزوم آموزش مهارتهای اجتماعی در کنار آموزش های علمی اشاره کرد و داشتن مهارتهای زندگی را از شرط های اصلی موفقیت های افراد در تمامی عرصه های زندگی بخصوص زمینه شغلی عنوان کرد .

در ادامه رضوی ضمن اشاره به این نکته که نقص در مهارتهای زندگی از عوامل زمینه ساز آسیب های فردی و اجتماعی بخصوص در دوران دانشجویی می باشد به اهمیت آموزشی این مهارتها پرداخت و آموزش سه مهارت برقراری ارتباط موثر ، جراتمندی و مدیریت استرس  را هدف اصلی این کارگاه بیان کرد.

روند اجرای این کارگاه به شرح ذیل می باشد :

پس از اجرای سئوالات پیش آزمون ( pretest) خانم رضوی به ذکر مطالب تئوریک و علمی در خصوص مهارت برقراری ارتباط موثر ،مهارت مقابله بااسترس و مدیریت زمان پرداخته«هرموضوع مختص یک جلسه » ، سپس دانشجویان جهت انجام کار عملی به 4 گروه تقسیم واین بحث با ارائه کارگروهی توسط دانشجویان به پایان می رسید ، پس از انجام کار عملی وپذیرایی واستراحت ، نماینده گروهها نتایج را ارائه  میدادند . در بحث آخر نیز مهارت جرأت مندی ، قاطعیت و توانایی نه گفتن ارائه شد . این بحث با انجام (RUieplaying ) ایفای نقش توسط دانشجویان به منظور آموزش تکنیکی قاطعیت به پایان رسید . کارگاه در آخر هر جلسه با انجام پس آزمون ( Protest) و نظر سنجی به اتمام می رسید . لازم بذکراست در پایان هر کدام از مباحث و انجام کار گروهی از گروه برتر و دانشجویان فعال تقدیر می شد .درجلسه آخر نیز cdآموزشی دوره به شرکت کنندگان تحویل داده شد .