برگزاری مراسم روز دانشجو با محوریت عاشورا در مرکز آموزش علمی-کاربردی سازمان زندانها

۲۹ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۹۷ اخبار شیرپوینت

درآستانه روزدانشجو وآغاز ماه محرم الحرام و فرارسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) مراسمی در مركز آموزش علمی-كاربردی سازمان زندانها بامحوریت عاشوراو16 آذر برگزار گردید.

پس از قرائت آیاتی چنداز كلام الله مجید،حجت الاسلام والمسلمین امینی (نماینده ولی فقیه در سپاه تبریز) به ایراد سخنرانی پرداخت.وی درابتدا ضمن تبریك روز دانشجو، فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را یادآور شدو درباره نقش عظیم عاشورا درانقلاب اسلامی ایران و بصیرت وآگاهی كه درس بزرگ عاشوراو قیام اباعبدالله الحسین(ع) به ما می دهد، صحبت نمود. در ادامه این مراسم مهربان مدیر كل و رئیس مركزآموزش علمی-كاربردی سازمان زندانها به ایرادسخنرانی پرداخت وضمن خیرمقدم به اساتیدودانشجویان و مهمانان حاضر در جلسه ،ضمن تبریك روزدانشجو و تقارن آن با ماه محرم الحرام عنوان كرد كه این تقارن باعث شده كه 16آذرامسال عاشورایی باشد.وی درادامه اخلاص را یكی از درسهای بارز ورمز پیروزی نهضت عاشورا عنوان وآن راابزار تعالی ورشدانسانها معرفی نمود. در خاتمه مداحی و سوگواری آن حضرت مزین وآراستگی مراسم گردید.