كارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه محیط كار در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تبریز

۲۸ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۹۵ اخبار شیرپوینت
کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه محیط کار جهت ارتقاء سلامت روان و بهبود عملکرد پرسنل مرکز در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید

کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه محیط کار جهت ارتقاء سلامت روان و بهبود عملکرد پرسنل مرکز  در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید و در این کارگاه مهارتهای خود آگاهی و هوش هیجانی، ارتباط موثر و استرس شغلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در انتها پیشنهاداتی جهت بهبود عملکرد پرسنل ویژه محیط کار ارائه گردید.

به دلیل مشکلاتی که هرروز برای انسانها ایجاد میشود و محیط های کاری نیز از این آسیبها مصون نیستند و انسانها برای مقابله سازگارانه با موقعیت های تنش زا و کشمکش های زندگی نیاز به آموختن برخی مهارت ها دارند، یکی از موثرترین برنامه هایی که به افراد کمک می کند تا زندگی بهتر و سالمتری داشته باشند برنامه وزش مهارت های زندگی است.

هدف از این برنامه کمک به افراد جهت شناخت هر چه بهتر خود، برقراری روابط بین فردی مناسب و موثر،کنترل هیجانات و مدیریت داشتن بر شرایط تنش زا و حل کردن هر چه بهتر مسایل ومشکلات افراد است. در سایه تامین چنین هدفی، توانایی های روانی-اجتماعی افراد افزایش پیدا می کند و با ارتقاء توانایی های روانی-اجتماعی افراد یک جامعه ،می توان سطح بهداشت روان را در آن جامعه بالا برد و از بروز آسیب های اجتماعی پسشگیری کرد .

لازم به ذکر می باشد این کارگاه آموزشی که بمدت 34 ساعت ودرعرض یک هفته وبصورت کارگروهی وباهمکاری اداره بهزیستی ومرکز مشاوره امین برگزار گردید اولین دوره آن با حضور پرسنل مرکز کلید خورد که مورد استقبال تمامی حاضرین درکارگاه قرار گرفته است .هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء مهارت ها وتواناییهای کارکنان مرکز وافزایش بهره وری آنها می باشد ودر پایان دوره به شرکت کنندگان گواهینامه باز آموزی ارائه خواهد شد .