همایش زن و عاشورا

۲۷ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۹۴ اخبار شیرپوینت
به مناسبت ایام سوگواری محرم و صفر ، همایش زن و نهضت عاشورا ،نمایشگاه کتاب و همچنین نمایشگاه حجاب و عفاف ، در مرکز آموزش علمی - کاربردی بهزیستی آذربایجان شرقی برگزارگردید
همایش زن و عاشورا

به مناسبت ایام سوگواری محرم و صفر ، همایش زن و نهضت عاشورا ،نمایشگاه کتاب و همچنین نمایشگاه حجاب و عفاف ، در مرکز آموزش علمی - کاربردی بهزیستی آذربایجان شرقی برگزارگردید.

در این مراسم که با حضور سرهنگ فرامرزی معاون امور اجتماعی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی،مسئول نیروی انسانی بسیج دانشجویی استان،اساتید ،مسئولان و دانشجویان مرکز آموزش برگزار شد ، پیر سمساری ، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در ارتباط با قیام خونین کربلا  و حمایت های حضرت زینب کبری (س)از این قیام حق علیه باطل و لزوم رعایت حجاب و عفاف برای دو گروه زنان و مردان جامعه ایراد سخن نمودند .

شایان ذکر است در پایان این مراسم ، مداحی و تلاوت اذان فضای روح بخشی را بین حضار خلق کرد .