برگزاری مسابقات فوتسال بین مراکز دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۹۰ اخبار شیرپوینت
برگزاری مسابقات فوتسال بین مراکز دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی

مسابقات فوتسال بین مراکز دانشگاه جامع علمی-کاربردی  استان آذربایجان شرقی با میزبانی مرکز آموزش بازرگانی تبریز همزمان با روز دانشجو افتتاح شد.

در این دور ه از مسابقات 16 تیم از بین مراکز آموزش علمی-کاربردی سطح استان آذربایجان شرقی شرکت کرده اند.

در روز اول مسابقات تیم های جهاد دانشگاهی با خانه کارگر، شیرین عسل با آتش نشانی، بازرگانی تبریز با تراکتورسازی، ماشین سازی تبریز با مخابرات ، جهاد کشاورزی با مدیریت صنعتی ، صنایع و معادن با مرکز غله ، مرکز شبستر با ایدم و شهرداری تبریز با صنایع غذایی مراغه به رقابت پرداختند.

تیم خانه کارگربانتیجه 5 بر 2 جهاد دانشگاهی را برد، آتش نشانی 4 بر 2 شیرین عسل را از پیش رو برداشت. تیم میزبان ، بازرگانی تبریز 2 بر صفر مغلوب تیم تراکتورسازی شد. تیم ماشین سازی با نتیجه 6 بر 1 تیم مخابرات را برد، جهاد کشاورزی 7 بر 1 مدیریت صنعتی را برد ، تیم صنایع  و معادن 2 بر صفر مغلوب تیم غله شد، شبستر 5 بر 2 ایدم رابرد و صنایع غذایی مراغه با نتیجه 3 بر 7 مغلوب شهرداری تبریز شد. دیگر تیم های شرکت کننده نیز به مصاف هم خواهند رفت .