برگزاری اردوی تفریحی یک روزه به مناسبت روز دانشجو

۲۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۸۹ اخبار شیرپوینت
برگزاری اردوی تفریحی یک روزه به مناسبت روز دانشجو

مرکز آموزش علمی-کاربردی میراث کمال الدین بهزاد تبریز یک سفر علمی،فرهنگی به مناسبت روز دانشجو در منطقه جلفا (کلیسا سنت استپانوس) برگزار کرد. در این اردو 75 نفر از دانشجویان به همراه تعدادی از مسئولین مرکز از کلیسا سنت استپانوس دیدن کردند . شایان ذکر است کلیسای سن استپانوس یا سنت استپانوس دومین کلیسای مهم ارامنه ایران است که از نظر اهمیت بعد از قره‌کلیسا قرار می‌گیرد این بنا در استان آذربایجان شرقی در ۱۷ کیلومتری غرب شهر جلفا و در فاصله ۳ کیلومتری کرانه جنوبی رودخانه ارس در محلی به نام قزل وانک (صومعه سرخ) واقع شده است. این کلیسا در سده نهم میلادی ساخته شده ولی به علت زلزله دچار آسیب‌های جدی شده بود که در دوران صفویه مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت. در این سفرصبحانه ، ناهار و عصرانه توسط مرکز تهیه شده بود.