برگزاری مراسم سخنرانی و پرسش و پاسخ در مركز آموزش علمی كاربردی شیرین عسل به مناسبت روز دانشجو

۲۳ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۸۸ اخبار شیرپوینت

به مناسبت روز دانشجو و آغاز ماه محرم الحرام در مركز آموزش علمی كاربردی شیرین عسل ، علاوه بر فضاسازی مناسب مركز و نصب پلاكارد ، مراسم سخنرانی به بزرگداشت این روز برگزار گردید.

عبادی ، رئیس مركز آموزش شیرین عسل ، ضمن اشاره به رخدادهای 16 آذر سال 1332 و واقعه عاشورا ، دانشجویان را به تفكر در مورد فلسفه عاشورا  و همچنین مقاومت و ایستادگی در برابر استكبار جهانی دعوت نمود.

در این مراسم دانشجویان به قرائت مقالاتی پیرامون موضوعات یاد شده  پرداختند و در انتهای برنامه رئیس مركز به سئوالات دانشجویان در زمینه های مختلف پاسخ دادند.