برگزاری مرحله مقدماتی نهمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانشجویان در مركز آموزش علمی - کاربردی جهاد کشاورزی تبریز

۰۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۱۷۰ اخبار شیرپوینت

مرحله مقدماتی نهمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانشجویان در رشته های تفسیر و ترجمه قرآن کریم همزمان با سایر مراکز آموزش جهاد کشاورزی سراسر کشور در مجتمع آموزش علمی -کاربردی جهاد کشاورزی تبریز نیز برگزار گردید. که نفرات برتر برای شرکت در مرحله نهایی به مرکز آموزش یزد خواهند رفت . شایان ذکر است که مسئولان مجتمع شهید سرداری در حین برگزاری مسابقات قرآن و نهج البلاغه دانشجویان ، بازدیدی نیز به عمل آوردند.