برگزاری اولین نشست کمیته هماهنگی برنامه های دهه مبارکه فجر مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۹ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۶۳ اخبار شیرپوینت
برگزاری اولین نشست کمیته هماهنگی برنامه های دهه مبارکه فجر مراکز آموزش علمی-کاربردی استان  آذربایجان شرقی

اولین نشست کمیته هماهنگی برنامه های دهه مبارکه فجر در سال 1388 با حضور مسئولین دانشجویی و فرهنگی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد .

در این نشست مهندس قلی زاده مسئول امور دانشجویی و فرهنگی واحد استانی در خصوص اهداف جلسه و دلایل و اهمیت گرامیداشت  برنامه های دهه فجر سخنانی ایراد نمود. وی ضمن اشاره  به برگزاری کیفی برنامه ها، عناوینی از برنامه های پیشنهادی را مطرح نمود.

در ادامه جلسه،حاضرین به بیان برنامه های مرکز آموزشی مربوطه و ارائه پیشنهادات خود پرداختند .

سپس دکتر اسمعیلی مشاور رییس واحد استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت پاسداشت و گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و لزوم محوریت ولی فقیه در تمامی برنامه ها افزود در برنامه ریزی و اجرای برنامه های مختلف می بایست از نقاط قوت مراکز آموزش علمی-کاربردی که وجود رشته های مختلف و توانمندیهای گوناگون می باشد،استفاده نمود.

در ادامه این نشست دکتر بهادری مسئول بسیج دانشجویی واحد استانی از اهمیت مشارکت  بسیج دانشجویی در اجرای برنامه ها خبر داد و آمادگی بسیج دانشجویی مراکز آموزشی استان را برای همکاری در برگزاری برنامه های مختلف در دهه مبارکه فجر اعلام نمود.

در انتهای نشست برنامه های دهه مبارک فجر در مراکز آموزش علمی-کابردی مشخص شد که در پرتال واحد استانی آمده است .