همایش هم اندیشی دانشجویان ممتاز و اعضاء انجمن های علمی مركز آموزش علمی- كاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز برگزار شد

۱۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۵۵ اخبار شیرپوینت

در راستای سیاستهای دانشگاه جامع علمی- كاربردی در خصوص توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان و بهره مندی از توانمندیهای علمی ایشان از طریق افزایش مشاركت آنان در قالب انجمن های علمی، همایش هم اندیشی دانشجویان ممتاز و اعضاء انجمن های علمی مركز آموزش علمی- كاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز به همت قهرمانی دانشجوی رشته نرم افزار مركز و حسین پور دانشجوی رشته حسابداری مالی مركز و با همكاری مدیریت فرهنگی دانشجویی مركز برگزار گردید.

در این همایش پس از پخش سرود ملی میهن عزیزمان، جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی چند از كلام ا... مجید توسط سعید بخشی دانشجوی مهندسی صنایع مركز، خیرآور مدیر فرهنگی دانشجویی مركز ضمن خیرمقدم و تشكر از حضور دانشجویان ممتاز و فعالین انجمن های علمی به تبیین كوتاه نقش و اهمیت فعالیتهای دانشجویی و انجمن های علمی در پویایی هر چه بیشتر فضای مراكز آموزشی پرداخته و حمایت كامل مدیریت مركز از گسترش چنین فعالیتهایی را در راستای سیاست دانشگاه جامع علمی- كاربردی و اهتمام ویژه مهندس حبیب زاده ریاست واحد استان آذربایجان شرقی اعلام نمودند.

سپس حسین پور و قهرمانی از موسسین انجمن های علمی مركز با اشاره به جایگاه مطلوب فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان به تشریح آیین نامه های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه جامع علمی- كاربردی پرداختند.

در پایان و پس از پخش كلیپی از افتخار آفرینی دانشجویان علمی- كاربردی استان در مسابقات رباتیك مركز آموزش علمی- كاربردی خانه كارگر تبریز فرج پور، استاد نمونه روابط عمومی مركز علمی- كاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز سخنانی را در خصوص نتایج حاصله از اینگونه فعالیتها و حمایت همه جانبه اساتید مركز از فعالیتهای انجمن های علمی ایراد نمودند.

شایان ذكر است در همایش مذكور نظرات شركت كنندگان در قالب فرم های نظرخواهی توسط موسسین و مسئولین انجمن های علمی اخذ گردید.