برگزاری مراسم سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) در مرکز آموزش علمی-کاربردی بهزیستی استان آذربایجان شرقی

۱۲ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۵۴ اخبار شیرپوینت

به گزارش روابط عمومی در مرکز آموزش علمی-کاربردی بهزیستی استان اذربایجان شرقی مراسم سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) با حضور مسئولین واحد استانی ، کارکنان ، اساتید و دانشجویان مرکز برگزار شد .

این مراسم با سخنرانی استاد عابد زاده در خصوص قیام عاشورا آغاز شد در ادامه، حاج ساعدی از مداحان اهل بیت به مداحی پرداخت و با شعرسرائی برخی از کارکنان در وصف و مدح امام حسین (ع) مراسم ادامه یافت . در انتها ، مراسم با خواندن دعای توسل توسط حاضرین سوگوار و پخش غذای نذری خاتمه یافت .