استقرار یكروزه پایگاه سیار اهدای خون در مركز آموزش علمی – كاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز

۲۴ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۳ اخبار شیرپوینت

به منظور تامین و تهیه خون و فرآورده های خونی مورد نیاز بیماران استان ، سازمان انتقال خون آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه جامع علمی-كاربردی پایگاه سیار اهدای خون خود را به صورت یكروزه در مركز آموزش علمی – كاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز مستقر نمود.

این اقدام با هدف تامین خون و فرآورده‌های مربوطه مورد نیاز بیماران استان و ترویج فرهنگ اهدای خون در روز شنبه بیست و یكم آذر ماه صورت پذیرفت. 50 نفر از دانشجویان و كاركنان مركز در این اقدام خدادوستانه مشاركت نمودند.