تاریخ، نحوه پرینت كارت و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون جامع وارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی- كاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۰ مهر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۸۶ اخبار شیرپوینت
تاریخ، نحوه پرینت كارت  و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون  جامع وارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی- كاربردی استان آذربایجان شرقی

تاریخ، نحوه پرینت كارت ‌ و محل‌ رفع نقص كارت‌ شركت در آزمون  جامع وارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی- كاربردی استان آذربایجان شرقی

مهرماه 1388

به اطلاع داوطلبان آزمون جامع وارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی- كاربردی استان می‌رساند كه كارتهای شركت در آزمون مذكور از  روز دوشنبه 20/7/88 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد برای مشاهده و پرینت كارت باید به سایت اینترنتی سازمان سنجش مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات شخصی (شامل نام و نام خانوادگی ، شماره شناسنامه ، تاریخ تولد) یك نسخه پرینت از كارت تهیه نمایند و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی كارت شركت در آزمون ، به حوزه امتحانی مربوطه مراجعه نمایند.

همچنین درصورت وجود نقص احتمالی در کارت و مشاهده اختلاف در مشخصات مندرج در روی آن بایستی داوطلبان با در دست داشتن فتوکپی کارت که مورد مربوطه را با خودکار قرمز مشخص کرده و صحیح آن را با خط خوانا نوشته اند ،  از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 17 روز پنج شنبه 23/7/88 به آدرس : تبریز – کوی ولیعصر – انتهای خیابان شهریار شمالی – بیست متری صفا – مرکز آموزش علمی – کاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز – ساختمان آموزشی ، به حوزه ‌ رفع نقص كارت در استان مراجعه نموده و آن را به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در حوزه رفع نقص کارت تحویل نمایند .

شایان ذکر است آزمون جامع وارزیابی حرفه ای دانشگاه جامع علمی- كاربردی  راس ساعت 9 صبح روز جمعه 24/7/88 در 30 شهرستان كشور برگزار خواهد شد. نام و آدرس حوزه امتحانی بر روی كارت شركت در آزمون داوطلبان مشخص گردیده است.

مدارک لازم جهت شرکت در آزمون :

1- پرینت کارت آزمون

2- اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار

3- تصویر فیش بانکی واریزی به حساب 2178699003006 به مبلغ 59500 ریال بنام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه جامع علمی- کاربردی

4- مداد سیاه نرم پر رنگ ، مداد پاک کن ، مداد تراش ، سنجاق .

تذکر : داوطلبان  از آوردن وسایل اضافی مانند کیف ، ساک ، کتاب ، جزوه ، تلفن همراه ، ماشین حساب ، پیجر و... اکیداً خودداری نمایند .